• Huur direct online
  • Levert uitsluitend aan bedrijven
  • Vragen? Bel direct 0800 0016

ELEKTRISCHE HOOGWERKERS, MINIHIJSKRANEN, HEFTRUCKS OF ROLSTEIGERS HUREN?

Heb je online hulp nodig?

Maak gebruik van onze machine selector als u niet zeker weet welke hoogwerker u moet gebruiken.

  • Slimmer online en op rekening huren
  • Duurzamer 100% elektrisch, volledig CO2- neutraal

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:


HOOGWERKT STAAT VOOR SNELLER, SLIMMER EN DUURZAMER MACHINE HUREN.

Duurzaam huren. Hoogwerkt heeft de grootste elektrische vloot van hoogwerkers. Ze zijn voorzien van krachtige Lithium accu’s en dus 100% elektrisch. Door de lithium batterij gaat 99 procent van de energie die wordt opgewekt ook daadwerkelijk in de machine en wordt er 30 procent minder energie verspild tijdens het laden. Je kan zonder opladen minimaal een volledige dag comfortabel, duurzaam en kosteneffectief werken. Vanuit die visie biedt Hoogwerkt naar eigen zeggen een hoog comfort door een full-options machine, een verkleinde CO2 uitstoot en verlaagde huurkosten.

Online reserveren. Door het online boekingssysteem kan de klant zeer snel reserveren, de online beschikbaarheid van de hoogwerkers zien en zelf de gewenste afhaalvestiging bepalen. Uiteraard bezorgt Hoogwerkt ook de machines op locatie. De verschillende type hoogwerkers die je kunt huren zijn kniktelescopenspinhoogwerkersmasthoogwerkersschaarhoogwerkersaanhangerhoogwerkersautohoogwerkersheftrucks en minihijskranen. Indien klanten online een machine hebben gereserveerd, kan deze de volgende ochtend al worden opgehaald bij een nabij gelegen locatie.

Hoog comfort. Hoogwerkt wil het comfort voor klanten vergroten. De onderneming maakt alleen gebruik van de modernste, veiligste en meest efficiënte hoogwerkers. Door de lithium-accu’s hebben ze een zeer korte oplaadtijd, waardoor de klant nooit meer tijd verliest of dubbele huurkosten betaalt. Daarnaast zit er een enorm comfortvoordeel in het online verhuurproces. Zo kan een machine online geboekt worden op het moment dat de klant het wil, waar dan ook ter wereld.

Huren per uur. Daarnaast denkt Hoogwerkt met haar klanten mee en wilt Hoogwerkt de kosten voor klanten verlagen. De machines zijn allemaal ‘full option’ en uitgevoerd met functies die de arbeidsproductiviteit van de huurder verbeteren. Doordat er per uur wordt betaald, betaalt de klant alleen voor de tijd dat de machine nodig is en worden onnodige kosten voorkomen. Daarnaast kan er op bezorgkosten worden bespaard door de machines zelf af te halen.
Hoogwerkt heeft al vele klanten blij gemaakt door dit bijzondere concept. De reacties van klanten lees je hier: klantbeoordelingen

Nog vragen? Neem contact op!