ELEKTRISCHE HOOGWERKERS,  HEFTRUCKS OF ROLSTEIGERS HUREN?

Heb je online hulp nodig?

Maak gebruik van onze machine selector als u niet zeker weet welke hoogwerker u moet gebruiken.

  • Slimmer online en op rekening huren
  • Duurzamer 100% elektrisch, volledig CO2- neutraal

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:


HUREN BIJ HOOGWERKT:

Wij verhuren 100% elektrische machines voor het werken op hoogte: kniktelescopenspinhoogwerkersmasthoogwerkersschaarhoogwerkersminihijskranen, rolsteigers en heftrucks. De machines zijn ‘full option’ en daardoor van alle gemakken voorzien: ze werken niet alleen comfortabel, maar ook snel, veilig en duurzaam. Omdat elk project op hoogte uniek is, denken we graag met je mee om de machine te vinden die het beste past bij jouw specifieke project en omgeving. Wij verhuren moderne, efficiënte en krachtige machines. En natuurlijk werken ze duurzaam; 100% elektrisch en lithium-ion aangedreven.

SNELLER

Snel geregeld, snelle reactie en snelle levering. Of je nu volgende week, morgen of zelfs nu direct een hoogwerker, heftruck of rolsteiger nodig hebt, bij ons kun je deze eenvoudig en snel online reserveren. Heb je liever persoonlijk contact? Geen probleem! Wij zijn flexibel en leveren op jouw locatie. En als je advies nodig hebt over de beste machine voor jouw klus, denken we graag met je mee. Bij Hoogwerkt zijn we 24/7 bereikbaar voor verhuur en om eventuele storingen direct op te lossen. Zo kun jij snel weer aan de slag.

SLIMMER

Onze machines zijn volledig elektrisch en daardoor trillingvrij, geluidsarm en zonder gasuitlaat. Dat is niet alleen fijn voor jouw werknemers, maar ook prettig voor de omgeving. Met onze elektrische machines kun je zonder overlast te veroorzaken voor de buurt gewoon om zeven uur 's ochtends aan de slag. Daarnaast kun je eenvoudig veiligheidsartikelen zoals harnassen, rijplaten en afzetmiddelen (pionnen, linten, lampen) mee bestellen.

DUURZAMER

Je werkt efficiënt en duurzaam met machines van Hoogwerkt. Onze elektrische machines zijn voorzien van krachtige lithium-ion batterijen. Hiermee werk je 20% langer en zo verminder je de uitstoot.

Wat ze over ons zeggen: klantbeoordelingen

Maak het jezelf makkelijk met onze full-option hoogwerkers.

Ons uitgebreide assortiment elektrische hoogwerkers met krachtige accu’s staat klaar voor jouw project. Stil, trillingvrij en zonder overlast voor de omgeving. Benieuwd naar de voordelen? 

Bel ons team voor advies en scherpe tarieven op 0800-0016. 📞

#Hoogwerkers #elektrischehoogwerker #project #Stillehoogwerkers #HuurHoogwerker #FullOption #krachtigeaccu
Eindelijk zomer! Genieten van het mooie weer én comfortabel werken op onze spinhoogwerker! 🌞 

Stil werken en alle plekken makkelijk bereikbaar, perfect voor een productieve dag buiten! 

#Werkplezier #BuitenWerken #ComfortabelWerken
Gisteren hebben we meegedaan aan het voetbaltoernooi met dit topteam! Wat een vooruitgang in onze teamspirit en prestatie 😊⚽️🏆

Kom jij ook bij dit leuke team werken? Wij zoeken nieuw talent! Bekijk onze vacatures op www.hoogwerkt.nl/vacatures en wie weet word jij onze nieuwe sterspeler. 🌟
Ze maken er weer één groot Oranjefeest van! 🎉 Dit jaar is de Marktweg in Den Haag nóg mooier met 65 km vlaggen en talloze andere decoraties. De hele straat straalt in prachtig oranje. Een geweldige prestatie van Danny Danny Van Dijk en zijn team! 🧡 Trots om hier sponsor van te zijn.

#Oranjestraat #DenHaag #Oranjefeest #Marktweg #ek
Kijk eens wat een uitzicht! 

Vanaf de 28 meter hoge kniktelescoophoogwerker  heb je een prachtig uitzicht over het IJ. Wat een mooi project in Amsterdam!

#Amsterdam #Uitzicht #IJ #kniktelescoophoogwerker #glazenwasser
Heb je, net als @van_der_kruis_vakschilders, ook snel een hoogwerker nodig voor jouw project? Ons uitgebreide assortiment elektrische hoogwerkers met krachtige lithium-ion accu’s staat klaar! Wij zorgen ervoor dat ze snel op jouw locatie zijn. Met onze hoogwerkers werk je stil, trillingvrij en zonder overlast voor de omgeving. Makkelijk werken ook op moeilijk bereikbare plekken.😀
Houd je hoofd koel tijdens het werken op een hoogwerker! 😎 

Of je nu op grote hoogte werkt of gewoon de zon uit je ogen wilt houden, met onze stijlvolle cap blijf je altijd cool. Mis deze kans niet – plaats je bestelling deze week en ontvang jouw gratis cap! Wees er snel bij, want op is op! De actie geldt alleen voor de eerste 25 bestellers.

#WeesErSnelBij #HoogwerktMerchandise #FashionableWerken
𝗛𝗼𝗼𝗴𝘄𝗲𝗿𝗸𝘁 𝗔𝗹𝗲𝗿𝘁! 🌞

Houd je hoofd koel tijdens het werken op een hoogwerker! 😎 Volgende week hebben we een mooie actie. Houd ons in de gaten en wees er snel bij, want deze actie wil je niet missen!

#Actie #Verrassingl #WeesErSnelBij #HoogwerktMerchandise #FashionableWerken
𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝘀𝗮𝗺𝗲𝗻𝘄𝗲𝗿𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗺𝗲𝘁 𝗗𝘂𝗶𝘃𝗲𝗻𝘃𝗼𝗼𝗿𝗱𝗲 𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁:

Duivenvoorde Transport neemt het voortouw als het gaat om elektrisch transport. Het doel? Slim, schoon en zuinig transport. Met hun elektrische vrachtwagens hebben ze een grote actieradius en kunnen ze net zo efficiënt leveren als met een dieseltruck. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over zero-emissie zones in stedelijke gebieden, die steeds vaker de norm worden. 

We zijn heel erg blij dat we onze hoogwerkers nu ook met elektrisch transport op locatie kunnen afleveren, zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt voor onze klanten! 

#ElektrischTransport #Emissievrij #ZeroEmissie
𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗴𝗶𝗲𝗿𝘇𝘄𝗮𝗹𝘂𝘄𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗗𝗲𝗻 𝗛𝗮𝗮𝗴.

Met onze elektrische hoogwerker zijn er gierzwaluwkasten geplaatst door de Haagsche Vogelbescherming. Gevels worden steeds beter geïsoleerd, dus dit is een geweldig alternatief. Er zijn weer 20 nieuwe plekjes bijgekomen, en de eerste gierzwaluwen zijn al gespot! Een mooi initiatief van de Haagsche Vogelbescherming. 🌿🏢 

#Duurzaamheid #Vogels #DenHaag #Natuurbehoud #Samenwerking
"Shhh... hoor je dat? Precies, helemaal niets!

Wil je vroeg starten zonder overlast voor de buurt? Onze elektrische Spinhoogwerker is perfect voor schilderwerk in een woonwijk. Stil, trillingsvrij en krachtig — alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en ongestoorde werkdag. Ontdek hoe wij je projecten sneller, slimmer en duurzamer maken!"

📞 0800-0016 

#elektrische hoogwerkers #slimwerken
𝗩𝗮𝗰𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲 | 𝗔𝗰𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁𝗺𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿 bij Hoogwerkt

Wij zoeken een nieuwe collega! Ben jij commercieel ingesteld en lijkt het je leuk om deel uit te maken van een jong en gezellig team? Zoek niet verder! Wij hebben een vacature voor een gedreven accountmanager in Leiden - Zoeterwoude.

Interesse? Bekijk onze website: www.hoogwerkt.nl/vacature-accountmanager
🌟 Ervaar de kracht van onze elektrische schaarhoogwerker met een lithium accu! Werk sneller, efficiënter en bespaar op je projectkosten - een slimme keuze.

Wist je dat al onze hoogwerkers op lithium draaien? Ze gaan langer mee en boosten de arbeidsproductiviteit, terwijl je ook nog eens stil, stank- en trillingsvrij kunt werken op hoogte.

Benieuwd wat dit voor jouw project kan betekenen? Bel ons vandaag nog op 0800-0016 en ontdek de voordelen zelf! 📞✨ 

#SlimWerken #elektrischehoogwerkers
Wat is er zo mooi aan de verhuurbranche? Lees het in het artikel van Verhurend Nederland! 😃

🔗 Zie link in bio
Ze zijn weer begonnen aan de mooiste oranjestraat van Nederland! 

Heel veel oranje versiering en 60 kilometer aan vlaggetjes dat gaat natuurlijk sneller en makkelijker met een Hoogwerker. 😀

@marktweg_oranjestraat ORANJESTRAAT MARKTWEG
Wij wensen iedereen een fijne 𝗞𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴𝘀𝗱𝗮𝗴 🧡

#teamhoogwerkt  #koningsdag
Gespot: mooi gevelproject in Apeldoorn.

Met onze zelfrijdende kniktelescoop werk je makkelijk, snel en efficiënt op hoogte, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan elektrische hoogwerkers met krachtige accu’s. Ze zijn stil en trillingsvrij, zodat je kunt werken zonder overlast te veroorzaken. Wij staan klaar om je te helpen het maximale uit je project te halen. Bel ons op 0800-0016. 💪
We zijn blij dat onze samenwerking met Dura Vermeer wordt voortgezet.  Na een succesvolle startperiode, gaan we de komende drie jaar samen verder werken aan een veiligere en duurzamere toekomst. Ons gezamenlijk doel? Het creëren van emissievrije bouwplaatsen door het inzetten van elektrisch materieel: een schone veilige plek om te werken en minder overlast voor de omgeving.  Dura Vermeer zet hierin al grote stappen en wij zijn de komende jaren een onderdeel van de keten. Met een gezamenlijke Net Zero ambitie versnellen we het proces. En daar zijn we best trots op.

#opnaarnetzero #netzero #emissievrij #emissievrijebouwplaats #elektrischehoogwerkers
Schilders bedankt! 🫶Jullie werk maakt Nederland een stukje mooier. #nationaleschildersdag #schilders #hoogwerkers
Het is altijd een feestje wanneer onze vrienden van de @marktweg_oranjestraat bij ons langskomen om hoogwerkers uit te kiezen!
Wij wensen jullie heel veel succes met alle voorbereidingen. Zet 'm op en maak er iets moois van! 💪 🧡 
#ProudSponsor #VriendenVanMarktweg #teamwork #Hoogvliegers #MarktwegMagic #schaarhoogwerker #spinhoogwerker
Op Bewust Veilig-dag staan we stil bij het veilig werken op hoogte. 🆙

Onze jonge goed onderhouden, elektrische hoogwerkers zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een veilige én comfortabele werkdag.

Snel en efficiënt werken is belangrijk, maar nooit ten koste van veiligheid. Wij verhuren altijd veiligheidsartikelen voor extra veiligheid op en rond de machine. 

✅ Huur jij deze week een hoogwerker, dan huur je gratis een veiligheidsharnas erbij - veiligheid, op ons! 💪

#bewustveilig2024 #VeiligEnComfortabel #VeiligheidVoorop #hoogwerkerhuur
Mooi gevelproject in Amsterdam.

Met de inzet van deze kniktelescoophoogwerker kun je makkelijk en snel alle werkzaamheden aan de gevel uitvoeren en verhoog je de productiviteit. 

Ons uitgebreide assortiment elektrische hoogwerkers met krachtige accu’s staat klaar voor jouw project. Stil, trillingvrij en zonder overlast voor de omgeving. Benieuwd naar de voordelen? Bel ons team op 0800-0016. 💪
Heb je een project op een moeilijk bereikbare plek? Geen punt! 😊 Wij zetten de hoogwerker precies neer waar jij hem nodig hebt, zoals deze Spinhoogwerker voor een project in Den Haag.

Heb je morgen of zelfs vandaag nog een hoogwerker nodig? Wij leveren door heel Nederland.

➡️ Snelle service direct op jouw locatie.

hoogwerkt.nl
TopSchoon maakte deze gevel weer stralend schoon met behulp van de elektrische kniktelescoop. Dimitri was erg enthousiast dat hij met deze elektrische hoogwerker makkelijk elk hoekje van de gevel kon bereiken. En het beste gedeelte? Het is muisstil, wat niet alleen hem blij maakt, maar ook de mensen in het pand. Die kunnen lekker doorwerken. 🤫

Het resultaat mag er zijn, het pand ziet er weer TopSchoon uit en is optimaal beschermd voor de komende tijd. ✨ 

Staat er bij jou binnenkort ook een onderhouds- of reinigingsproject op de planning en ben je op zoek naar een hoogwerker voor jouw project? Ontdek dan onze selectie online of neem contact op voor persoonlijk advies: 📞 0800-0016
Vandaag is het #complimentendag

Dé dag om het Hoogwerkt team te bedanken voor jullie dagelijkse energie, vertrouwen en teamwork.

Dankjewel collega's 🙌

#trotsoponsteam #bedankt
Een terugblik op een mooi project. Nieuwsgierig hoe onze hoogwerkers het verschil kunnen maken? Ons team is er om met je mee te denken en te zorgen voor een soepele uitvoering. Bel ons: 𝟬𝟴𝟬𝟬-𝟬𝟬𝟭𝟲.

#EfficiëntWerken #veiligwerkenophoogte
𝗚𝗲𝘀𝗽𝗼𝘁 𝗶𝗻 𝗠𝗮𝗮𝘀𝗱𝗶𝗷𝗸:

Maak het jezelf gemakkelijk met onze schaarhoogwerkers! Veilig en efficiënt werken op hoogte is heel eenvoudig, en je verhoogt je productiviteit met een lithium-aangedreven schaarhoogwerker – stil en krachtig. Met Hoogwerkt werkt het altijd 🙂. 

De ideale keuze voor zowel binnen- als buitenwerkzaamheden. Ontdek het zelf.

#Schaarhoogwerker #StilleKracht
Heb je morgen, of zelfs vandaag een hoogwerker nodig? Wij leveren door heel Nederland. En wie weet... als je geluk hebt, brengt Ronald de hoogwerker bij je langs! 🙂
 
➡️ Flexibele leveringstijden, transport.
➡️ Snelle service direct op jouw locatie.

Laat jouw project niet langer wachten! Neem contact op en laat ons weten wanneer jij jouw hoogwerker nodig hebt. 𝟬𝟴𝟬𝟬-𝟬𝟬𝟭𝟲 

#hoogwerker #flexibeleService #RonaldOnTheRoad
Ben jij op zoek naar een hoogwerker? Wij denken graag met je mee. Ons uitgebreide assortiment elektrische hoogwerkers met krachtige lithium-ion accu’s staan klaar! Wij zorgen ervoor dat ze snel op jouw locatie zijn. Met onze hoogwerkers werk je stil, trillingvrij en zonder overlast voor de omgeving. 💚

📞 𝟬𝟴𝟬𝟬-𝟬𝟬𝟭𝟲 neem contact met ons op en ontdek hoe wij het huren voor jou nog efficiënter kunnen maken. 💡

#HoogwerkerHuren #SnellerstillerduurzaamWerken #ElektrischeHoogwerkers #
𝗩𝗔𝗖𝗔𝗧𝗨𝗥𝗘 | 𝗦𝗘𝗥𝗩𝗜𝗖𝗘𝗠𝗢𝗡𝗧𝗘𝗨𝗥

Wij zoeken een Servicemonteur voor het onderhoud van onze hoogwerkers op onze locatie in 𝗭𝗼𝗲𝘁𝗲𝗿𝘄𝗼𝘂𝗱𝗲, maar ook bij de klant. Samen met het verhuurteam zorg jij voor het onderhoud en voer je reparaties uit. Ben jij de nieuwe kracht die wij zoeken?

Werken bij Hoogwerkt:

▶️ Een informele gezellige werkomgeving;
▶️ Marktconform salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
▶️ Actieve feestcommissie die zorgt voor leuke uitjes en gezellige borrels;
▶️ Een dynamisch werksfeer waarin jouw technische skills tot hun recht komen.

🚀 Toe aan een nieuwe stap? 
Neem telefonisch contact op met Joey Maal: +31 6 42 48 52 90 of ga naar www.hoogwerkt.nl/vacature-service-monteur/ voor de volledige vacature.

#Vacature #Servicemonteur #Hoogwerkt #TechnischeVacature
𝗠𝗼𝗼𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁 

Onze hoogwerkers worden regelmatig ingezet door @hollandgeveltechniek: “Wij zijn blij met de samenwerking waarbij we altijd kunnen bouwen en vertrouwen op Hoogwerkt. Ze dragen bij aan de bereikbaarheid op onze projecten en denken actief mee om ze efficiënter en duurzamer te maken.”

Daar zijn wij best trots op! 🚀💪 

#hollandgeveltechniek #Samenwerking #Hoogwerkt #EfficiëntWerken #Duurzaam #kwaliteit
𝗚𝗲𝘀𝗽𝗼𝘁 𝗶𝗻 𝗟𝗲𝗶𝗱𝗲𝗻:

Hoogwerkt maakt indruk in Leiden! Onze full-option elektrische hoogwerkers zet je moeiteloos in op een project in een binnenstad. Ze zijn stil en voorzien van krachtige accu’s.

✅  Als jouw vaste partner voorzien we je graag van advies, comfort, kosteneffectiviteit en een uitstootloze oplossing. 
🖥️ Even snel een hoogwerker uitzoeken online? Dat gaat makkelijk met onze machineselector. Ontdek de perfecte oplossing: www.hoogwerkt.nl 🔍

#Duurzaam #HoogwerkersInActie #Leiden #Machineselector #HoogwerktGemak
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.

Nog vragen? Neem contact op!