ELEKTRISCHE HOOGWERKERS, MINIHIJSKRANEN, HEFTRUCKS OF ROLSTEIGERS HUREN?

Heb je online hulp nodig?

Maak gebruik van onze machine selector als u niet zeker weet welke hoogwerker u moet gebruiken.

  • Slimmer online en op rekening huren
  • Duurzamer 100% elektrisch, volledig CO2- neutraal

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:


HUREN BIJ HOOGWERKT:

Wij verhuren 100% elektrische machines voor het werken op hoogte: kniktelescopenspinhoogwerkersmasthoogwerkersschaarhoogwerkersminihijskranen, rolsteigers en heftrucks. De machines zijn ‘full option’ en daardoor van alle gemakken voorzien: ze werken niet alleen comfortabel, maar ook snel, veilig en duurzaam. Omdat elk project op hoogte uniek is, denken we graag met je mee om de machine te vinden die het beste past bij jouw specifieke project en omgeving. Wij verhuren moderne, efficiënte en krachtige machines. En natuurlijk werken ze duurzaam; 100% elektrisch en lithium-ion aangedreven.

SNELLER

Snel geregeld, snelle reactie en snelle levering. Of je nu volgende week, morgen of zelfs nu direct een hoogwerker, heftruck of rolsteiger nodig hebt, bij ons kun je deze eenvoudig en snel online reserveren. Heb je liever persoonlijk contact? Geen probleem! Wij zijn flexibel en leveren op jouw locatie. En als je advies nodig hebt over de beste machine voor jouw klus, denken we graag met je mee. Bij Hoogwerkt zijn we 24/7 bereikbaar voor verhuur en om eventuele storingen direct op te lossen. Zo kun jij snel weer aan de slag.

SLIMMER

Onze machines zijn volledig elektrisch en daardoor trillingvrij, geluidsarm en zonder gasuitlaat. Dat is niet alleen fijn voor jouw werknemers, maar ook prettig voor de omgeving. Met onze elektrische machines kun je zonder overlast te veroorzaken voor de buurt gewoon om zeven uur 's ochtends aan de slag. Daarnaast kun je eenvoudig veiligheidsartikelen zoals harnassen, rijplaten en afzetmiddelen (pionnen, linten, lampen) mee bestellen.

DUURZAMER

Je werkt efficiënt en duurzaam met machines van Hoogwerkt. Onze elektrische machines zijn voorzien van krachtige lithium-ion batterijen. Hiermee werk je 20% langer en zo verminder je de uitstoot.

Wat ze over ons zeggen: klantbeoordelingen

𝗭𝗼𝗻𝗻𝗲𝗯𝗹𝗼𝗲𝗺𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝗵𝗼𝗼𝗴𝘁𝗲! 🌻

De drie flats aan de Leerinkstraat in Doetinchem zijn voorzien van kleurrijke schilderingen in de stijl van Van Gogh. Een mooie samenwerking van Sité Woondiensten en Sigma Coatings e.a. om de woonomgeving weer wat kleurijker te maken. Vandaag gingen ze met onze hoogwerkers aan de slag. Wat een mooi eindresultaat.

#gevelkunstwerk #hoogwerkers #vangogh
𝗦𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲: 𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁 𝟭 𝗲𝘂𝗿𝗼! 

Op zoek naar een goede start na de bouwvak? Huur een week een spin- en/of kniktelescoophoogwerker in september en wij leveren deze voor maar €1,- euro. Dit is een unieke kans om te besparen op je projectkosten.😃

Deze aanbieding is geldig op onze lithium-aangedreven spin- of kniktelescoop hoogwerkers, maar wees er snel bij, want deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Bestel nu direct: 0800-0016 ☎️

#weesersnelbij #hoogwerkeractie
𝗦𝘁𝗮𝘆 𝗧𝗨𝗡𝗘𝗗!

Binnenkort meer details over dit unieke project, maar we willen alvast verklappen dat ze gebruik maken van stille, krachtige lithium hoogwerkers.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jouw project op hoogte? Bel ons op 0800-0016.

#Projectinvoorbereiding #Hoogwerkers #StayTuned
𝗪𝗶𝗷 𝘇𝗼𝗲𝗸𝗲𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗡𝗲𝘄 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀 𝗠𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿

Ben jij een ondernemer? Iemand die initiatief toont en verantwoordelijkheid draagt? Dan willen we jou graag ontmoeten! Bouw mee aan onze jonge organisatie en stap in een avontuur met een leuk team!

Kom je langs om koffie te drinken? ☕️
☀️ Geniet van het heerlijke weer tijdens je buitenwerk! 

@brugmanschilders valt op met het project in Hazerswoude-dorp: de Engelbewaarderskerk krijgt een frisse look. Met zorg en precisie worden onderhouds- en schilderwerkzaamheden uitgevoerd. Hoe? Met onze handige spinhoogwerker natuurlijk! 😊

Onze hoogwerkers zijn volledig elektrisch, met krachtige Lithium-accu's. Stil, trillingvrij en zonder uitlaatgassen. Goed voor jou én de omgeving. Klaar om de voordelen te ontdekken? Bel ons team op 0800-0016. 

#Hoogwerktbuiten #Schilderwerken #Onderhoud #Spinhoogwerker #PrecisieWerk #VeiligheidEerst
𝗕𝗼𝘂𝘄𝗲𝗻? 𝗗𝗮𝘁 𝗱𝗼𝗲 𝗷𝗲 𝗺𝗲𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝗴𝗿𝗼𝗲𝗻𝗲 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗻𝗲𝗿!

.
.
.

Bij Hoogwerkt streven we ernaar onze klanten optimaal te ondersteunen. En ook de bouwsector is hierin geen uitzondering. De bouwplaatsen in Nederland worden zichtbaar groener en o.a. onze ‘full option’ lithium-aangedreven machines kunnen hier een rol voor jou in spelen. Kijk mee naar de onderstaande video.
 
We voorzien we je als vaste partner graag van advies, comfort, kosteneffectiviteit en een uitstootloze oplossing. Laat jij ons andersom gewoon hele mooie creaties zien. Want net zoals jij, is dat waar wij het voor doen ✅.
 
#Hoogwerkt #bouwenaanduurzaamheid #jouwduurzamepartner #hoogwerkers #milieubewust #veiligheid
𝗘𝗲𝗻𝗺𝗮𝗮𝗹, 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗺𝗮𝗮𝗹… 𝘃𝗲𝗿𝗸𝗼𝗰𝗵𝘁!

.
.
.

In samenwerking met @troostwijkauctions en @onlineveilingmeesternl hebben wij deze week verschillende machines een nieuwe eigenaar kunnen geven. Dank aan beide partijen voor hun bijdrage aan deze succesvolle veiling 💪.

Wij wensen alle kopers nog heel veel jaren plezier met hun aanwinsten en waarderen het vertrouwen! ✔️

Uiteraard kun je bij Hoogwerkt nog altijd jouw machines huren. Dat kan gemakkelijk online via https://lnkd.in/eJwJMXnf of telefonisch via 0800-0016. 

#hoogwerkt #veiling #hoogwerkers #verkocht #dank
𝗩𝗮𝗻𝗱𝗮𝗮𝗴 𝗶𝘀 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀𝘁𝗲 𝗸𝗮𝗻𝘀 𝗼𝗽 𝗲𝗲𝗻 𝗛𝗼𝗼𝗴𝘄𝗲𝗿𝗸𝘁 𝗺𝗮𝗰𝗵𝗶𝗻𝗲!
 
.
.
.

Vanavond sluit de veiling en kunnen één of wellicht zelfs meerdere machines helemaal van jou zijn.
Bouw erop dat je nog lang kunt genieten van deze betrouwbare, duurzame en top onderhouden hoogwerkers.
 
Doe jij vóór 20.00 nog even een bod? Dat kan via:
 
Onlineveilingmeester.nl https://www.onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/5631/kavels/?gclid=Cj0KCQjwtO-kBhDIARIsAL6LoreYW2I7a2CJbutrgSY3Tg_2dibCs1xhyrrLofMWdD2xyOSItqqqhTsaAq1TEALw_wcB
 
of
 
Troostwijk Auctions
https://www.troostwijkauctions.com/ro/auction/01-47188/
 
Heel veel succes!😉
 
#hoogwerkt #veiling #hoogwerkers #onlineveilingmeester #troostwijkauctions #laatstekans #lithium #duurzaam
𝗞𝗼𝗺 𝗷𝗲 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗱𝗲 𝗸𝗶𝗷𝗸𝗱𝗮𝗴?

.
.
.

 
Als jij ook blij wordt van jonge, duurzame en innovatieve machines dan zien we jou morgen graag tijdens de kijkrondes van de veiling.
Wellicht heb jij een toffe machine op het oog en is deze op 28 juni 𝗷𝗼𝘂𝘄 hoogwerker 😉.
 
Zien we jou morgen op onze locaties aan de Industrieweg 35 (Zoeterwoude, 2382NK) en Industriestraat 12 (Sittard, 6135KH)? ✔️
𝗕𝗿𝗲𝗻𝗴 𝗷𝗲 𝗺𝗮𝗰𝗵𝗶𝗻𝗲𝗽𝗮𝗿𝗸 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗵𝗼𝗴𝗲𝗿 𝗻𝗶𝘃𝗲𝗮𝘂!

.
.
.

Goed onderhouden, “jonge” full option machines direct beschikbaar bij de online veiling van @troostwijkauctions . Een unieke kans om bestaande jonge machines te kopen van de eerste eigenaar😊.
Wij gaan weer verder investeren in de uitbreiding van onze duurzame vloot ✅.
 
Check deze unieke kans op https://www.troostwijkauctions.com/nl/auction/01-47188/
𝙊𝙤𝙠 𝙢𝙚𝙚𝙧 𝙪𝙞𝙩 𝙟𝙤𝙪𝙬 𝙙𝙪𝙪𝙧𝙯𝙖𝙢𝙚 𝙥𝙧𝙤𝙟𝙚𝙘𝙩𝙚𝙣 𝙝𝙖𝙡𝙚𝙣?

.
.
.
 
Nationaal Beheer Inkoop (NBI) namelijk wel! Voor hun project in Baarn kozen zij bewust voor de 17 meter kniktelescoophoogwerker van Hoogwerkt. Hiermee werken zij met optimale efficiëntie en zijn zij in staat hun klant een geweldig resultaat te garanderen. De trillingvrije werking i.c.m. stevige rijplaten maken deze duurzame hoogwerker een machine waar je simpelweg op kunt bouwen ✔️. 
 
Boek snel en slim jouw machine via 𝘄𝘄𝘄.𝗵𝗼𝗼𝗴𝘄𝗲𝗿𝗸𝘁.𝗻𝗹 of bel naar 𝟬𝟴𝟬𝟬-𝟬𝟬𝟭𝟲 voor persoonlijk contact/advies. Ook accessoires zoals rijplaten, veiligheidsharnassen en pionnen kunnen morgen bij jou op locatie staan. En daarmee werk je veilig, comfortabel en effectief op hoogte 💫.
 
#Hoogwerkt #NBI #efficiëntie #baarn #kniktelescoophoogwerker #veilig #mooiresultaat
Tevreden klanten, daar doen we het voor! Het is dan ook fijn om te zien dat onze klanten de moeite nemen om hun waardering te delen.  Trots op al die mooie reviews ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐ 

#hoogwerkt #feedbackcompany #happycustomers #reviews #teamwork️
𝗦𝗳𝗲𝗲𝗿 𝘃𝗲𝗿𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁 𝗼𝗽 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗵𝗼𝗼𝗴𝘁𝗲𝘀: 𝗦𝗩 𝗙𝗮𝗷𝗮 𝗟𝗼𝗯𝗶 𝗞𝗗𝗦 𝘀𝗰𝗵𝗶𝘁𝘁𝗲𝗿𝘁 𝗯𝗼𝘃𝗲𝗻𝗼𝗽 𝗜𝗞𝗘𝗔 𝗨𝘁𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁!

.
.
.

@lisports_ heeft weer eens een fantastisch project mogen realiseren, waarbij de sterspelers van SV Faja Lobi KDS weer optimaal in de spotlights kunnen staan! 🤩

Met een betrouwbare en stevige machine van Hoogwerkt hebben zij er met hun expertise voor gezorgd dat de club, welke zich bevindt bovenop de Ikea in Utrecht, beschikt over topkwaliteit verlichting en hun spelers en fans een optimale sportervaring kunnen bieden. Samen hebben we wederom een positieve impact kunnen maken op het sportlandschap! 💪

Bekijk snel onze projectvideo hieronder om een kijkje te nemen achter de schermen.

#Hoogwerkt #LISports #Sportverlichting #SVFajaLobiKDS #Trots #Projectvideo #Ikea #hoogwerker
Top team #asc #onderlinge
𝗭𝗼𝗻𝗻𝗶𝗴 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁 𝗼𝗽 𝗵𝗼𝗼𝗴𝘁𝗲!

.
.
.

Zonnepanelen plaatsen op hoogte kan een uitdaging zijn, maar niet voor @dakprofijt ! Zij hebben Leiden namelijk een stukje duurzamer gemaakt door het plaatsen van zonnepanelen op dit mooie pand, met behulp van onze zelfrijdende kniktelescoop. Met onze hoogwerkers werk je 𝙫𝙚𝙞𝙡𝙞𝙜, 𝙨𝙩𝙞𝙡 en 𝙯𝙤𝙣𝙙𝙚𝙧 𝙪𝙞𝙩𝙨𝙩𝙤𝙤𝙩, waardoor we samen kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst. ☀️👷‍♀️

#hoogwerkt #dakprofijt #hoogwerker #zonnepanelen #verduurzamen #veiligwerken #buckledup
𝗞𝗹𝗲𝘂𝗿𝗿𝗶𝗷𝗸𝗲 𝘀𝗳𝗲𝗲𝗿 𝗺𝗮𝗸𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝗵𝗼𝗼𝗴𝘁𝗲

.
.
.

Begin deze week is de Hoven Passage in Delft volgehangen met 600 vrolijk gekleurde lampionnen. Hier werd onze lithium schaarhoogwerker bewust voor ingezet: een machine waar je op kunt (sfeer)bouwen, weten de profs van @lampionwebshop_nl . Zolang onze klanten hun creativiteit de vrije loop laten, blijven wij enthousiast delen. 🌟
 
Wil jij ook direct van start gaan met een snelle en slimme machine? Huur flexibel op www.hoogwerkt.nl ✔️.
 
#hoogwerkt #duurzaam #lampionnen #binnenwerk #lithium #stil #trillingvrij #slimwerken
𝗖𝗵𝗮𝘂𝗳𝗳𝗲𝘂𝗿 𝗺𝗲𝘁 𝗖𝗘-𝗰𝗼𝗺𝗯𝗶𝗻𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗴𝗲𝘇𝗼𝗰𝗵𝘁! 

.
.
.

Ben jij een ervaren chauffeur en zoek je een frisse uitdaging? Goed nieuws: bouw als (vaste) chauffeur van Hoogwerkt mee aan een uniek bedrijf met veel kansen en ambities 📈.

Met zelfverzekerdheid zorg jij voor optimale transport van onze duurzame hoogwerkers naar de klanten op verschillende locaties door Nederland. 
Samen met jou willen wij onze service nóg beter maken, dus ben jij: 

- 50 uur per week en 47 weken per jaar beschikbaar? 
- in bezit van CE-combinatie met geldig rijbewijs? 
- net als wij flexibel ingesteld en gemotiveerd om doelen te behalen? 

Fijn om te horen; dan word jij onze topchauffeur ✔️. Neem contact op met Joey Maal via +31 6 42485290 of ga naar www.hoogwerkt.nl 
voor meer over ons bedrijf. 

Horen wij snel van je? 

#hoogwerkt #vacature #transport #chauffeur #CE #hoogwerkers
PROJECT | Creëren doe je met Hoogwerkt!

.
.
.

Wauw. De unieke projecten die klanten met onze hoogwerkers realiseren blijven ons verbazen. Wat een mooi eindresultaat heeft onze klant @lampionwebshop_nl neergezet in winkelcentrum De Munt in Weert! Wel een beetje valsspelen natuurlijk, met zo’n full-option lithium hoogwerker van Hoogwerkt 😉.

Onze extra brede schaarhoogwerker van 10 meter hoog maakte namelijk dat er geen centimeter tekort kwam tijdens de werkzaamheden. Daarnaast kon er stil, duurzaam en vooral veilig worden gewerkt: superfijn voor omstanders maar nog fijner voor onze decoratietoppers die zonder enig ‘hoogtevrees’ een feestelijk sfeertje hebben kunnen bouwen.

En ohja, over feestelijke sfeertjes gesproken..
Alvast een fijne Koningsdag toegewenst namens team Hoogwerkt! 👑

#Hoogwerkt #DeMuntWeert #Duurzaam #VeiligVersieren #InnovatiefOpHoogte #Koningsdag #hoogwerkers
𝗗𝗮𝗮𝗴 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳 𝘂𝗶𝘁 𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝘀𝗽𝗿𝗲𝗶𝗱 𝗱𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗮𝗺𝗵𝗲𝗶𝗱 𝗺𝗲𝘁 𝗛𝗼𝗼𝗴𝘄𝗲𝗿𝗸𝘁!
 
.
.
.

Draag jij bij aan een duurzame toekomst? Dan willen wij dat belonen.
 
Spot of gebruik je een duurzame machine van Hoogwerkt, deel hier dan een foto van op Instagram met #HoogwerktDuurzaam. Hiermee ben jij al duurzaam bezig! Want door jou foto te delen inspireer jij ook anderen om projecten milieubewuster aan te vliegen. 
 
Maak dus een creatieve foto en draag samen met ons bij aan een betere wereld 💚. Dan ontvang jij kort daarna een duurzaam cadeau van ons. 
 
PS: Selfies scoren extra (groene) punten 😉. Succes!
 
#hoogwerktduurzaam #snellerwerken #bewust #fotowedstrijd #hoogwerker #lithium
𝗣𝗿𝗼𝗺𝗼𝘃𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗱𝗲 𝗵𝗼𝗼𝗴𝘀𝘁𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗶𝘁𝗶𝗲? 🔝

.
.
.

Dat vraagt om een slimme strategie, spelers en middelen. Of je nu voetballer of installateur bent. Het effectief benutten van de beschikbare tijd is hierbij essentieel: Hoogwerkt helpt jouw graag met (verticale) meters maken 📈.

Een tof project van LI Sports bij F.C. Oegstgeest laat zien hoe snel, slim en duurzaam jij jouw project eigenlijk kunt uitvoeren en de tegenstander daarmee een stap voor bent. 

Benieuwd naar hoe onze flexibel leverbare lithium machines een ‘game changer’ kunnen zijn voor jouw projecten op hoogte? Neem contact met ons op via 0800-0016 of huur direct via www.hoogwerkt.nl ✔️.

#hoogwerkt #lisports #installateur #kniktelescoop #hoogwerkerhuren #meerwerkmindermensen #sneller #slimmer #duurzamer
𝗦𝘁𝗶𝗹𝘁𝗲 𝗼𝗽 𝗱𝗲 𝘀𝗲𝘁 ..

.
.
.

.. tijdens de opnames van de nieuwe commercial van Feenstra. Dat gaat natuurlijk heel goed met een stille en trillingvrije hoogwerker. 

Een mooie (hoofd)rol voor onze elektrische spinhoogwerker die de cameraman veilig op hoogte bracht. Geslaagde filmproductie van @notionnl ✔️

#hoogwerkt #notion #lithiumpower #filmproductie
5 jaar geleden verhuurden wij onze eerste lithium hoogwerker aan Pranger-Rosier Installaties. Er is veel gebeurd de afgelopen jaren. Vanaf dag één hebben we ons gericht op het verlagen van uitstoot en kosten en het vergroten van de veiligheid. 

Kortom onze klanten concurrerender maken. Inmiddels ervaren 6.000 klanten wat onze aanpak voor hen betekent en zijn wij een duurzame, ondernemende koploper in de verhuurbranche. 

Daarom willen we vandaag niet alleen Pranger-Rosier Installaties bedanken maar alle Hoogwerkt klanten voor het vertrouwen en de fantastische groei.

Bedankt!
𝙃𝙚𝙩 𝙞𝙨 𝙫𝙖𝙣𝙙𝙖𝙖𝙜 𝙉𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡𝙚 𝙎𝙘𝙝𝙞𝙡𝙙𝙚𝙧𝙨𝙙𝙖𝙜.

.
.
.

Wij zijn trots op alle schilders die zich elke dag inzetten om Nederland een beetje mooier te maken. Vandaag staan jullie in het zonnetje! ☀️
 
#nationaleschildersdag #hoogwerkt #sigma #schilders #stillemachine
𝗭𝗲𝗹𝗳 𝗲𝗲𝗻 𝗛𝗼𝗼𝗴𝘄𝗲𝗿𝗸𝘁 𝗺𝗮𝗰𝗵𝗶𝗻𝗲 𝗲𝗿𝘃𝗮𝗿𝗲𝗻? 𝗕𝗲𝘇𝗼𝗲𝗸 𝗦𝗶𝗴𝗺𝗮 𝗶𝗻 𝗟𝗲𝗶𝗱𝗲𝗻!

.
.
.

Beste schilder,

Wij staan aanstaande dinsdag bij de jaarmarkt van @sigmacoatingsnl in Leiden: dé place to be voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vastgoedonderhoud!

Kom een slimme hoogwerker uitproberen. Of gewoon even kennismaken. We zijn benieuwd naar jouw verhaal 💭.

#hoogwerkt #sigma #leiden #sigmamarkt #schilders #vastgoedonderhoud
VACATURE | INSIDE SALES MEDEWERKER

.
.
.

Heb jij een commercieel talent? Mooi. Wij zoeken een salestopper! Hoogwerkt is dé verhuurder van elektrische hoogwerkers die de markt bestormt en die écht anders te werk gaat. 

Wil jij samen met een jong en snel groeiend team bouwen aan een innovatief en duurzaam bedrijf?  Dan zijn wij op zoek naar jou! 🤝

Meer weten? Neem dan telefonisch contact op met Joey Maal via +31 6 42 28 52 90 of ga naar https://www.hoogwerkt.nl/vacature-inside-sales-medewerker-1/ voor de volledige vacature.

#hoogwerkt #sales #commercieel #newjob #salesvacature
@hoogwerkt en @sigmacoatingsnl bundelen hun krachten!

.
.
.

Komende tijd zullen wij door heel Nederland regelmatig te vinden zijn in de verschillende Sigma Service Centers.

Maar waarom eigenlijk? En hoe kan jij als schilder profiteren van deze samenwerking? Daar kom je snel genoeg achter.

Houdt ons voor nu héél scherp in de gaten… 😉

#hoogwerkt #sigmacoatings #schilders #vastgoedonderhoud #staytuned
𝗩𝗔𝗖𝗔𝗧𝗨𝗥𝗘 | 𝗦𝗘𝗥𝗩𝗜𝗖𝗘𝗠𝗢𝗡𝗧𝗘𝗨𝗥

.
.
.

𝗛𝗲𝗯 𝗷𝗶𝗷 𝗲𝗲𝗻 𝘁𝗲𝗰𝗵𝗻𝗶𝘀𝗰𝗵 𝘁𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁?
Wij zoeken een Servicemonteur voor het onderhoud van het verhuurmaterieel op onze locatie in Zoeterwoude, maar ook bij de klant. Onze verhuurvloot bestaat uit elektrisch en hybride aangedreven machines welke zijn voorzien van krachtige Lithium-ion-accu’s. Samen met het verhuurteam zorg jij voor het onderhoud en voer je reparaties uit. Ben jij degene die onze machines in topconditie wil houden? Dan zoeken wij jou!
 
Geïnspireerd?
Neem telefonisch contact op met Joey Maal: +31 6 42 28 52 90
of ga naar https://www.hoogwerkt.nl/vacature-service-monteur/ voor de volledige vacature.

#hoogwerkt #vacature #servicemonteur #techniek #zoeterwoude
𝙈𝙚𝙩 𝙚𝙚𝙣 𝙜𝙧𝙤𝙚𝙣 𝙝𝙖𝙧𝙩 𝙤𝙥 𝙝𝙤𝙤𝙜𝙩𝙚 𝙗𝙞𝙟 𝙃𝙤𝙤𝙜𝙬𝙚𝙧𝙠𝙩! 💚

.
.
.

Vorige week heeft Hoogwerkt met haar 28 meter knik-telescoophoogwerker een effectieve bijdrage geleverd aan een project van @tgroenehartvgo .
 
Een uitdagende schilderklus op hoogte; dat vraagt om Hoogwerkt. En hier kiest deze duurzame klant natuurlijk bewust voor, gezien onze lithium aangedreven machines garant staan voor een 100% uitstootloze oplossing, nagenoeg geluid en trillingvrij werken op hoogte. Wel zo fijn voor de bewoners… en onze mooie wereld natuurlijk.
 
#hoogwerkt #kniktelescoop #hoogwerker #duurzaam #veilig #stilwerken
Bouw jij mee aan Hoogwerkt?

.
.
.

Bekijk nu de vacatures op www.hoogwerkt.nl/vacatures/ of bel met ons via 06-42485290.

#vacatures #hoogwerkt #happyteam #newjob
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: ongeldige feed ID.

Nog vragen? Neem contact op!