• Huur direct online
  • Levert uitsluitend aan bedrijven
  • Vragen? Bel direct 0800 0016

ELEKTRISCHE HOOGWERKERS, MINIHIJSKRANEN, HEFTRUCKS OF ROLSTEIGERS HUREN?

Heb je online hulp nodig?

Maak gebruik van onze machine selector als u niet zeker weet welke hoogwerker u moet gebruiken.

  • Slimmer online en op rekening huren
  • Duurzamer 100% elektrisch, volledig CO2- neutraal

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:


HUREN BIJ HOOGWERKT:

 

Wij verhuren 100% elektrische machines voor het werken op hoogte: kniktelescopenspinhoogwerkersmasthoogwerkersschaarhoogwerkersminihijskranen, rolsteigers en heftrucks. De machines zijn ‘full option’ en daardoor van alle gemakken voorzien: ze werken niet alleen comfortabel, maar ook snel, veilig en duurzaam. Omdat elk project op hoogte uniek is, denken we graag met je mee om de machine te vinden die het beste past bij jouw specifieke project en omgeving. Wij verhuren moderne, efficiënte en krachtige machines. En natuurlijk werken ze duurzaam; 100% elektrisch en lithium-ion aangedreven.

SNELLER

Snel geregeld, snelle reactie en snelle levering. Of je nu volgende week, morgen of zelfs nu direct een hoogwerker, heftruck of rolsteiger nodig hebt, bij ons kun je deze eenvoudig en snel online reserveren. Heb je liever persoonlijk contact? Geen probleem! Wij zijn flexibel en leveren op jouw locatie. En als je advies nodig hebt over de beste machine voor jouw klus, denken we graag met je mee. Bij Hoogwerkt zijn we 24/7 bereikbaar voor verhuur en om eventuele storingen direct op te lossen. Zo kun jij snel weer aan de slag.

SLIMMER

Onze machines zijn volledig elektrisch en daardoor trillingvrij, geluidsarm en zonder gasuitlaat. Dat is niet alleen fijn voor jouw werknemers, maar ook prettig voor de omgeving. Met onze elektrische machines kun je zonder overlast te veroorzaken voor de buurt gewoon om zeven uur 's ochtends aan de slag. Daarnaast kun je eenvoudig veiligheidsartikelen zoals harnassen, rijplaten en afzetmiddelen (pionnen, linten, lampen) mee bestellen.

DUURZAMER

Je werkt efficiënt en duurzaam met machines van Hoogwerkt. Onze elektrische machines zijn voorzien van krachtige lithium-ion batterijen. Hiermee werk je 20% langer en zo verminder je de uitstoot.

Wat ze over ons zeggen: klantbeoordelingen

Nog vragen? Neem contact op!