Klantbeoordelingen

Beoordelingen Hoogwerkt

8,3
59 beoordelingen
  • Hoe heb je de machine selectie en advies ervaren? 7,9
  • Hoe heb je het bestelgemak ervaren? 8,1
  • Hoe heb je het gemak van de machine ervaren? 8,3
  • Hoe heb je de prijs/kwaliteit ervaren? 8,5
  • In welke mate zou je Hoogwerkt aanbevelen? 8,5

Jeroen Ede uit 15-04-2019

9,6


Ervaring:
Prima bedrijf en service. Alleen qua betaalmogelijkheden kan er nog het een en ander verbeterd worden, bijvoorbeeld de mogelijkheid om met creditcard te betalen.


Reactie Hoogwerkt

Beste Jeroen,

Bedankt voor je feedback en mooie beoordeling.

Een verzoek om met creditcard te betalen had ons nog niet bereikt. Daar gaan we over nadenken, dus wellicht in de toekomst ook mogelijk.

We zien je trouwens graag terug!

Gr. Team Hoogwerkt

Willem Zoeterwoude uit 12-04-2019

8,2


Ervaring:
Prima geholpen maar was wel duidelijk dat er wat opstart probleempjes waren.
In de toekomst zeker weer gebruik maken omdat ik per uur kan huren.


Reactie Hoogwerkt

Beste Willem,

Bedankt voor je reactie! Zijn we blij mee. De koffie staat klaar als weer langskomt.

Gr. Team Hoogwerkt

HW Hillegom uit 12-04-2019

9,0


Ervaring:
Prima en vlot


Reactie Hoogwerkt

Beste Henk,

Bedankt voor je mooie beoordeling! We kregen nog een actiefoto toegestuurd van iemand die je had zien werken ; )

Gr. Team Hoogwerkt

Theo uit 10-04-2019

8,6


Ervaring:
Zeer goed ik zou de hoogwerker ophalen maar dat lukte mij niet en na een telefoontje naar hoogwerker.nl werd de hoogwerker al na een uur bezorgd topbedrijf.


Reactie Hoogwerkt

Beste Theo,

Bedankt voor je recensie. Worden we hier blij erg van! En we zien je graag weer terug op www.hoogwerkt.nl ; )

Gr. Team Hoogwerkt

ErIk uit 10-04-2019

9,0


Ervaring:
Hoogwerker gehuurd. Superservice, mensen denken mee en zijn laagdrempelig. Je wordt goed op de hoogte 😉 gehouden! Prijs en kwaliteit: ik heb goed rondgekeken en de prijs/kwaliteitverhouding is zeer gunstig. Ook in het weekend makkelijk bereikbaar. Ik had de hoogwerker op een zaterdag in gebruik en had een vraag. Ze nemen ook dan alle tijd voor je. Aanrader dus.


Reactie Hoogwerkt

Beste Erik,

Bedankt voor je recensie. We bestaan nu een jaar en roepen vaak: we zijn nog lang niet klaar ; ) maar superfijn dat je onze werkwijze waardeert.

Gr. Team Hoogwerkt

Theo Heemskerk uit 01-04-2019

7,2


Ervaring:
Hoogwerker kwam te vroeg gelukkig was ik thuis en hoogwerker werd niet op de laatst afgesproken datum opgehaald. Verder prima


Reactie Hoogwerkt

Beste Theo,

Bedankt voor je recensie. Onze excuses voor het eerder bezorgen en het later afhalen van de hoogwerker.

In de verhuur is het gebruikelijk de logistiek efficiënt en duurzaam te organiseren. Het eerder brengen en later afhalen is een belangrijk onderdeel in het verlagen van de kosten en de uitstoot.

We hopen dat dit op jouw werklocatie niet tot problemen heeft geleid. En we hopen je snel weer eens van dienst te kunnen zijn!

Gr. Team Hoogwerkt

Rene Utrecht uit 01-04-2019

8,8


Ervaring:
Voordelig en flexibel. Perfect geregeld


Reactie Hoogwerkt

Beste René,

Bedankt voor je mooie recensie en fijn dat je onze aanpak waardeert. Zegt het voort : )

Gr. Team Hoogwerkt

Herman ARCNL A'dam uit 28-03-2019

8,0


peter Aalst uit 28-03-2019

7,0


Ervaring:
actie prijs was oke


Reactie Hoogwerkt

Beste Peter,

Bedankt voor je reactie. We verwachten de komende tijd onze scherpe tarieven vast te zullen houden. Zie het als een warme uitnodiging om al onze 'full option' machines eens uit te proberen.

Gr. team Hoogwerkt

Guido Helmond uit 02-03-2019

8,2


Ervaring:
Machine (aanhanghoogwerker) was nieuw / goed onderhouden . Bij het online boeken had ik moeite om de datum te kiezen, hij sprong er telkens uit. Bij het afhalen werd uitleg gegeven omtrent werking. Ik moest ik wel vragen waar de handleiding zat. In de handleiding stond wel dat er sensor beveiliging op zat, maar het was niet daaruit duidelijk of dat betekent dat de machine nu een automatisch omval beveiliging heeft. Dit is wel zo. Machine is top, zeer makkelijk te bedienen.


Reactie Hoogwerkt

Beste Guido,

Bedankt voor je mooie recensie en fijn dat je de machine waardeert.

We kopen alleen 'full option' machines, omdat we onze klanten graag snel en veilig zien werken. Op de aanhanghoogwerkers zit bijvoorbeeld: stroom in de werkbak, Lithium accu's en traction drive. Daarmee rijd je de hoogwerker in je eentje de stoep op, wel zo handig.

Nogmaals dank en we zien je graag snel weer eens terug!

Gr. Team Hoogwerkt

Majella Groningen uit 02-03-2019

9,6


Ervaring:
Uitstekende machine voor een bijzonder redelijke prijs.


Reactie Hoogwerkt

Beste Majella,

Bedankt voor je mooie reactie en fijn dat je onze werkwijze en machines waardeert.

Vorige week hebben we onze website geupdate, om de site nog intuïtiever te maken. Hopelijk ondervindt iedereen daar de voordelen van. We blijven eraan werken, zoals we zelf vaak zeggen: we zijn nooit klaar : )

Nogmaals dank en we zien je graag snel weer eens terug!

Gr. Team Hoogwerkt

jan lingewaard uit 27-02-2019

8,2


m.j SCHERPENZEEL GLD uit 21-02-2019

2,6


Ervaring:
verkeerde machine geleverd wel prijs korting gekregen maar wel dubbele uren gerekend dan op de overeenkomst stond dat vinden we niet zo netjes


Reactie Hoogwerkt

Beste M.J.,

Hartelijk dank voor je recensie. Duidelijk dat je niet tevreden bent geweest. We zijn even in je order gedoken en komen tot de volgende conclusie: je hebt een hoogwerker gereserveerd voor 1 dag, echter op basis van gps data hebben we vastgesteld dat je de hoogwerker ook in het weekend hebt gebruikt. We rekenen daar een zeer schappelijk tarief voor. In het weekend kan je 2 dagen met een hoogwerker werken, maar betaal je slechts 1 dag. Aangezien je niet op onze telefoontjes en mailtjes hebt gereageerd hebben we vervolgens de factuur opgemaakt op basis van de ons bekende gegevens. In onze ogen kan je nergens in Nederland tegen onze tarieven hoogwerkers huren, maar het spijt ons dat je desalniettemin ontevreden bent.

We nodigen je graag nogmaals uit om onze dienstverlening te ondervinden en hopen van harte dat je de volgende keer wel tevreden bent.

Succes met je klussen!

Gr. Team Hoogwerkt

jaap Foxhol uit 19-02-2019

9,4


Bram Nederhorst den Berg uit 18-02-2019

8,8


Tom uit 17-02-2019

10,0


Ervaring:
Werkelijk prima geholpen. Service zoals ik het zelden ben tegen gekomen


Reactie Hoogwerkt

Bedankt Tom,

We glimmen van je trots, aan de andere kant zien we ook nog punten die voor verbetering in aanmerking komen ; )

We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!

Gr. Team Hoogwerkt

George Amersfoort uit 15-02-2019

8,4


Suzanne Hoofddorp uit 28-01-2019

8,0


Ervaring:
Prima

george Amersfoort uit 28-01-2019

8,4


Ervaring:
Goede hoogwerker, alles prima verzorgd.
Wij zijn zeer tevreden.


Reactie Hoogwerkt

Beste George,

Bedankt voor je mooie reactie en fijn dat je ons online boekingssysteem zo waardeert.

Voor sommige gebruikers leidt ons systeem tot onduidelijkheden en daarom blijven we dagelijks hard werken om het nog intuïtiever te maken.

Nogmaals dank en we zien je graag snel weer eens terug!

Gr. Team Hoogwerkt

Marcel leerdam uit 28-01-2019

8,4


Ervaring:
bestelprocedure ging nog niet vlekkeloos (bij kiezen van andere machine weer alles invullen) en openingstijden IJsselstein waren niet goed (sluit al om 16.00 uur op vrijdag ) wel net nog geholpen met het afhalen van de machine.


Reactie Hoogwerkt

Beste Marcel,

Bedankt voor je reactie! We zijn gelijk in je opmerkingen m.b.t. onze openingstijden gedoken en hebben dit op Google aan laten passen. We zijn namelijk op al onze afhaallocaties geopend tot minimaal 17.00 uur. En als je belt kunnen we vaak ook nog daar buiten iets regelen.

Nogmaals dank voor je reactie en je vertrouwen!

Gr. Team Hoogwerkt

Joep Heerenveen uit 28-01-2019

9,2



Reactie Hoogwerkt

Beste Joep,

Bedankt voor je recensie. We werken hard aan ons vestigingennetwerk en hopen dit jaar nog een afhaallocatie in Heerenveen te openen.

Gr. Team Hoogwerkt

willem de meern uit 25-01-2019

7,8


Salih Rotterdam uit 25-01-2019

7,2


Ervaring:
Het zou handig zijn als er een korte gebruiksaanwijzing bij zou zitten voor mensen die de machine voor het eerst bedienen. Kost tijd om het boekje door te nemen.


Reactie Hoogwerkt

Beste Salih,

Vanochtend hebben we besloten om een normale en een verkorte handleiding op www.hoogwerkt.nl beschikbaar te stellen voor klanten. Daarnaast geven we ook graag vooraf een korte instructie om je goed op weg te helpen.

Bedankt voor je reactie en wij blijven elke dag bouwen aan Hoogwerkt!

Gr. team Hoogwerkt

Gert Almelo uit 25-01-2019

8,2


Ervaring:
Vriendelijk geholpen bij vragen ( zelfs savonds via chat)
Alles keurig geleverd en opgehaald weer prima machine ook!!

Quinte Vlaardingen uit 24-01-2019

8,8


Ervaring:
Zeer fijn te woord gestaan en terwijl we niet niet bekend waren bij jullie toch de reservering op korte termijn kunnen plaatsen om ons de tijd te geven gegevens door te geven aan jullie. Vertrouwen is hierdoor wederzijds al.

Zeer tevreden!

Jelle haarlem uit 16-01-2019

4,0



Reactie Hoogwerkt

Beste Jelle,

Bedankt voor je 'pittige' feedback.

Ten aanzien van je order concluderen wij het volgende:
Wij hebben geen adviesaanvraag van je ontvangen en je hebt zelf eigenhandig een machine geselecteerd.
Dat de door ons geleverde hoogwerker te klein was hadden we samen kunnen voorkomen. Hoogwerkers worden altijd aangegeven met de werkhoogte en niet met de platformhoogte. Zowel werkhoogte als platformhoogte is van alle machines vermeld op onze website.
Je geeft verder aan dat je het bestelgemak met een 2 beoordeelt, alhoewel je de bestelling zelf hebt gedaan in ons online boekingssysteem. We werken overigens doorlopend aan het verbeteren van het bestelgemak.

Tot slot hebben we slechts het transport in rekening gebracht en de huur van de machine niet. In onze ogen een zeer flexibele opstelling. We hopen dat je ons een volgende keer de kans geeft om je te overtuigen van onze waarde.

Nogmaals dank!

Gr. Team Hoogwerkt

Corné Wildervank uit 16-01-2019

9,6



Reactie Hoogwerkt

Beste Corné,

Bedankt voor je zeer positieve recensie. Fijn om te zien dat je onze werkwijze waardeert en succes met je klus!

Gr. Team Hoogwerkt

Jan-Roelof Amsterdam uit 15-01-2019

8,2


Arthur haarlem uit 14-01-2019

8,0


Ervaring:
nieuwe apparatuur gehuurd voor een scherpe prijs. Bij vragen direct contact en duidelijke uitleg/informatie


Reactie Hoogwerkt

Bedankt voor je feedback Arthur!

Hoogwerkt heeft als enige verhuurder de mogelijkheid om online 24/7 machines te boeken. We werken aan de gebruiksvriendelijkheid en hopen dat je de verbeteringen zult waarderen.

Gr. Team Hoogwerkt

henry Angeren uit 14-01-2019

9,0


Ervaring:
Goed aparatuur in goede staat


Reactie Hoogwerkt

Heel fijn Henry!

Bedankt voor je opdracht en tot snel!

Team Hoogwerkt

Christiaan Kerkstraat 11 Ouderkerk uit 14-01-2019

8,6


Michiel Hilversum uit 14-01-2019

8,6


CJM Weesp uit 14-01-2019

5,4


Ervaring:
Aangezien wij diverse uren niet hebben kunnen werken en de na twee uur gearriveerde monteur het probleem maar gedeeltelijk op kon lossen ben ik tot deze rapportcijfers gekomen.
Echter de afwerking van de facturatie was zodanig dat wij geen huur berekend hebben gekregen en alleen het transport.


Reactie Hoogwerkt

Beste CJM,

Bedankt voor je reactie. Het spijt ons dat je ervaring niet optimaal was. Hoogwerkt is een nieuwe verhuurder met een grote ambitie. We werken elke dag aan onze dienstverlening en willen jou ook graag als trouwe klant bedienen.

Nogmaals dank!

Gr. Team Hoogwerkt

uit 14-01-2019

8,0


Ervaring:
top

Andre Rotterdam uit 10-01-2019

9,0



Reactie Hoogwerkt

Beste André,

Bedankt voor je mooie beoordeling. We helpen je graag bij je volgende klus!

Gr. Team Hoogwerkt

Jaap Ridderkerk uit 10-01-2019

6,5


Ervaring:
Ik had gevraagd om een uitleg van de machine in Pernis maar dat hoefde niet wijzigd zich vanzelf zij de baliemedewerker.
Terplaatse aangekomen kregen we de machine niet aan de praat had totaal geen spanning.
Monteur terplaatse maar deze kwam er ook niet uit.
Schaarhoogwerker meegenomen maar ondertussen geen hoogwerker duurde 6 uur voordat andere machine gebracht was. Jammer dat het zo is gelopen en advies is toch de machine bij de overdracht eerst te testen en dat voorkomt een helehoop tijd/geld en fustrati.


Reactie Hoogwerkt

Beste Jaap,

Bedankt voor je feedback. We controleren elke machine voor de volgende verhuring en daarmee trachten we eventuele storingen te onderkennen. Machines blijven echter machines en ondanks dat we de nieuwste huurvloot hebben van Nederland, treden er helaas soms storingen op. We vinden het vervelend dat jullie stil hebben gestaan, maar in dit geval lijkt er een bedieningsfout te zijn voorgevallen. We hopen als Hoogwerkt dat je ons een tweede kans geeft om te laten zien dat dit een eenmalige situatie was.

Nogmaals dank!

Team Hoogwerkt

Peter Aalst uit 10-01-2019

6,0


Ervaring:
Zeer complex bestelsysteem via de site (ergerlijk zelf), maar een fantastische hoogwerker en een goede prijs door de korting


Reactie Hoogwerkt

Beste Peter,

Bedankt voor je reactie. We werken elke dag aan ons online bestelsysteem en we delen je mening dat het op sommige onderdelen gemakkelijker kan. Hoogwerkt heeft overigens als enig bouwmachineverhuurder in Nederland een onlijne bestelsysteem, hierdoor kun je bij ons 24/7 een machine reserveren, die daadwerkelijk voor jou vastgehouden wordt.

Hou onze verbeteringen van de website in de gaten en als we je ons belt, mailt, appt of met ons chat, staan we altijd voor je klaar om het systeem toe te lichten.

Nogmaals Dank!

Team Hoogwerkt

Peter Delft uit 03-12-2018

9,8


Ervaring:
Super snelle reactie en levering , nog bedankt voor de service.

harm Bergambacht uit 02-12-2018

9,6


Ervaring:
Prima bedrijf, denken mee en doen niet moeilijk als iets even niet helemaal lukt. Fijn om mee te werken. Apparaat was mooi optijd en ophalen ging ook prima. Tussendoor verlening van de huurperiode aangevraagd. Ook daar ging men goed mee om en dacht men ook even mee. Apparatuur van van zeer recente datum.

Gerbert Nederland uit 02-12-2018

10,0


HI Ambacht uit 02-12-2018

9,6


Gerbert Nederland uit 02-12-2018

9,3


Ruud Haarlem uit 29-11-2018

8,6


Ervaring:
Fonkelnieuwe machines voor een zeer voordelige prijs.

Dirk 's-Gravenzande uit 28-11-2018

7,8


Ervaring:
Ik had met de medewerker afgesproken dat de automatische incasso op een ander (doorgegeven) bankrekeningnummer zou plaatsvinden. Daar is helaas niets van terechtgekomen.
Is dus afspraak niet nagekomen, vandaar slecht score bij aanbevelen.


Reactie Hoogwerkt

Beste Dirk,

Bedankt voor je feedback. Vervelend van die automatische incasso, gaan we aan werken!

Team Hoogwerkt

Greg Bosschenhoofd uit 28-11-2018

4,3


Ervaring:
Gemaakte afspraken niet nagekomen jammer dit ivm meer kosten


Reactie Hoogwerkt

Beste Greg,

Het spijt ons, dat je zo ontevreden bent over onze dienstverlening. We erkennen dat je order om verschillende redenen niet soepel verlopen is. We nemen nog even contact met je op om je feedback door te spreken!

We werken sinds onze start in april 2018 hard aan de door jou als onvoldoende beoordeelde onderdelen. En hopen dat je de verbetering van onze processen een volgende keer minimaal als voldoende beoordeelt.

Team Hoogwerkt

h Beethovenlaan den Haag uit 28-11-2018

8,8


Dirk Blaas Hoevelaken uit 27-11-2018

9,8


Ervaring:
Prima. Aardige mensen bij de uitgifte en inname.

John Haarlem uit 27-11-2018

9,6


Ervaring:
Goede service en niet duur

M.Kelner Purmerend uit 27-11-2018

4,2


Ervaring:
Slechte afspraken maken, zeker over de betaling. Geen goede kennis van zaken hebben.


Reactie Hoogwerkt

Hoogwerkt is een nieuw verhuurbedrijf, dat in april 2018 opgestart is, daarom waarderen we je feedback enorm!

In de periode dat je deze hoogwerker bij ons gehuurd hebt, waren we net opgestart in Amsterdam. Inmiddels is het team getraind en hebben we aanpassingen gemaakt in ons facturatieproces.

We hopen dat je ons in de toekomst nog een kans geeft om de verbetering te laten zien. We nemen daarom nog even contact met je op.

Team Hoogwerkt

VASCO Overloon uit 27-11-2018

10,0


Marc Hilversum uit 27-11-2018

8,6


Mimoun Ijsselstein uit 27-11-2018

9,2


Ervaring:
Fantastisch het gemak waarmee ik de klus heb geklaard. Zeer goede service. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

Huub Hillegom uit 26-11-2018

8,8


Ervaring:
Ging gemakkelijk en snel, prima op tijd geleverd en ook weer op tijd opgehaald.

Wouter Ede uit 25-11-2018

7,0


Ervaring:
Machine was net te klein voor het werk. Volgende keer een grotere machine


Reactie Hoogwerkt

Beste Wouter,

Bedankt voor je feedback! Momenteel zijn we verbeteringen aan onze website aan het inventariseren en dagelijks aan het verbeteren. We hopen dat je het bestelgemak bij je volgende bestelling als positiever ervaart.

Team Hoogwerkt

Martijn Amsterdam uit 23-11-2018

7,2


Ervaring:
- Heb een hoogwerker gehuurd, en toen de vakman
deze
kwam ophalen was hij al aan een ander verhuurd,
ondanks dat wij deze hoogwerker hadden
gereserveerd.
- het gebruik gemak van de machines is prima in orde
- Wat extra uitleg over de machine zou wel van belang
zijn, dit gebeurt nu niet.


Reactie Hoogwerkt

Beste Martijn,

Bedankt voor je reactie! De beschikbaarheid van al onze machines is online te zien. In jouw specifieke geval was de gereserveerde machine aan een andere klant meegegeven. We hebben dit met ons team besproken en gaan ervan uit dat dit een eenmalig misverstand is geweest.

We zijn je een volgende keer graag van dienst en geven daarbij de extra gewenst uitleg.

Team Hoogwerkt

Kees Vve leleiblom te delft uit 21-11-2018

9,0


Ervaring:
Met wat communicatie de juiste en zeer goede machines gekregen

Ed Hoofddorp uit 21-11-2018

8,8


Ervaring:
Goed en perfect geholpen

André Loods in Spijkenisse uit 21-11-2018

10,0


Ervaring:
Mooie nieuwe hoogwerker alles prima geregeld.

Ron uit 21-11-2018

9,6


Ervaring:
Eenvoudig online te bestellen en de hoogwerker was van hoge kwaliteit. 2 uurtjes gehuurd. Zelf ophalen werkte prima.