Klantbeoordelingen

Beoordelingen Hoogwerkt

8,3
46 beoordelingen
  • Hoe heb je de machine selectie en advies ervaren? 8,0
  • Hoe heb je het bestelgemak ervaren? 8,1
  • Hoe heb je het gemak van de machine ervaren? 8,4
  • Hoe heb je de prijs/kwaliteit ervaren? 8,6
  • In welke mate zou je Hoogwerkt aanbevelen? 8,6

jaap Foxhol uit 19-02-2019

9,4

Bram Nederhorst den Berg uit 18-02-2019

8,8

Tom uit 17-02-2019

10,0

Ervaring:
Werkelijk prima geholpen. Service zoals ik het zelden ben tegen gekomen

George Amersfoort uit 15-02-2019

8,4

Suzanne Hoofddorp uit 28-01-2019

8,0

Ervaring:
Prima

george Amersfoort uit 28-01-2019

8,4

Ervaring:
Goede hoogwerker, alles prima verzorgd.
Wij zijn zeer tevreden.

Reactie Hoogwerkt
Beste George,

Bedankt voor je mooie reactie en fijn dat je ons online boekingssysteem zo waardeert.

Voor sommige gebruikers leidt ons systeem tot onduidelijkheden en daarom blijven we dagelijks hard werken om het nog intuïtiever te maken.

Nogmaals dank en we zien je graag snel weer eens terug!

Gr. Team Hoogwerkt

Marcel leerdam uit 28-01-2019

8,4

Ervaring:
bestelprocedure ging nog niet vlekkeloos (bij kiezen van andere machine weer alles invullen) en openingstijden IJsselstein waren niet goed (sluit al om 16.00 uur op vrijdag ) wel net nog geholpen met het afhalen van de machine.

Reactie Hoogwerkt
Beste Marcel,

Bedankt voor je reactie! We zijn gelijk in je opmerkingen m.b.t. onze openingstijden gedoken en hebben dit op Google aan laten passen. We zijn namelijk op al onze afhaallocaties geopend tot minimaal 17.00 uur. En als je belt kunnen we vaak ook nog daar buiten iets regelen.

Nogmaals dank voor je reactie en je vertrouwen!

Gr. Team Hoogwerkt

Joep Heerenveen uit 28-01-2019

9,2

Reactie Hoogwerkt
Beste Joep,

Bedankt voor je recensie. We werken hard aan ons vestigingennetwerk en hopen dit jaar nog een afhaallocatie in Heerenveen te openen.

Gr. Team Hoogwerkt

willem de meern uit 25-01-2019

7,8

Salih Rotterdam uit 25-01-2019

7,2

Ervaring:
Het zou handig zijn als er een korte gebruiksaanwijzing bij zou zitten voor mensen die de machine voor het eerst bedienen. Kost tijd om het boekje door te nemen.

Gert Almelo uit 25-01-2019

8,2

Ervaring:
Vriendelijk geholpen bij vragen ( zelfs savonds via chat)
Alles keurig geleverd en opgehaald weer prima machine ook!!

Quinte Vlaardingen uit 24-01-2019

8,8

Ervaring:
Zeer fijn te woord gestaan en terwijl we niet niet bekend waren bij jullie toch de reservering op korte termijn kunnen plaatsen om ons de tijd te geven gegevens door te geven aan jullie. Vertrouwen is hierdoor wederzijds al.

Zeer tevreden!

Jelle haarlem uit 16-01-2019

4,0

Corné Wildervank uit 16-01-2019

9,6

Jan-Roelof Amsterdam uit 15-01-2019

8,2

Arthur haarlem uit 14-01-2019

8,0

Ervaring:
nieuwe apparatuur gehuurd voor een scherpe prijs. Bij vragen direct contact en duidelijke uitleg/informatie

henry Angeren uit 14-01-2019

9,0

Ervaring:
Goed aparatuur in goede staat

Christiaan Kerkstraat 11 Ouderkerk uit 14-01-2019

8,6

Michiel Hilversum uit 14-01-2019

8,6

CJM Weesp uit 14-01-2019

5,4

Ervaring:
Aangezien wij diverse uren niet hebben kunnen werken en de na twee uur gearriveerde monteur het probleem maar gedeeltelijk op kon lossen ben ik tot deze rapportcijfers gekomen.
Echter de afwerking van de facturatie was zodanig dat wij geen huur berekend hebben gekregen en alleen het transport.

uit 14-01-2019

8,0

Ervaring:
top

Andre Rotterdam uit 10-01-2019

9,0

Jaap Ridderkerk uit 10-01-2019

6,5

Ervaring:
Ik had gevraagd om een uitleg van de machine in Pernis maar dat hoefde niet wijzigd zich vanzelf zij de baliemedewerker.
Terplaatse aangekomen kregen we de machine niet aan de praat had totaal geen spanning.
Monteur terplaatse maar deze kwam er ook niet uit.
Schaarhoogwerker meegenomen maar ondertussen geen hoogwerker duurde 6 uur voordat andere machine gebracht was. Jammer dat het zo is gelopen en advies is toch de machine bij de overdracht eerst te testen en dat voorkomt een helehoop tijd/geld en fustrati.

Peter Aalst uit 10-01-2019

6,0

Ervaring:
Zeer complex bestelsysteem via de site (ergerlijk zelf), maar een fantastische hoogwerker en een goede prijs door de korting

Peter Delft uit 03-12-2018

9,8

Ervaring:
Super snelle reactie en levering , nog bedankt voor de service.

harm Bergambacht uit 02-12-2018

9,6

Ervaring:
Prima bedrijf, denken mee en doen niet moeilijk als iets even niet helemaal lukt. Fijn om mee te werken. Apparaat was mooi optijd en ophalen ging ook prima. Tussendoor verlening van de huurperiode aangevraagd. Ook daar ging men goed mee om en dacht men ook even mee. Apparatuur van van zeer recente datum.

Gerbert Nederland uit 02-12-2018

10,0

HI Ambacht uit 02-12-2018

9,6

Gerbert Nederland uit 02-12-2018

9,3

Ruud Haarlem uit 29-11-2018

8,6

Ervaring:
Fonkelnieuwe machines voor een zeer voordelige prijs.

Dirk 's-Gravenzande uit 28-11-2018

7,8

Ervaring:
Ik had met de medewerker afgesproken dat de automatische incasso op een ander (doorgegeven) bankrekeningnummer zou plaatsvinden. Daar is helaas niets van terechtgekomen.
Is dus afspraak niet nagekomen, vandaar slecht score bij aanbevelen.

Reactie Hoogwerkt
Beste Dirk,

Bedankt voor je feedback. Vervelend van die automatische incasso, gaan we aan werken!

Team Hoogwerkt

Greg Bosschenhoofd uit 28-11-2018

4,3

Ervaring:
Gemaakte afspraken niet nagekomen jammer dit ivm meer kosten

Reactie Hoogwerkt
Beste Greg,

Het spijt ons, dat je zo ontevreden bent over onze dienstverlening. We erkennen dat je order om verschillende redenen niet soepel verlopen is. We nemen nog even contact met je op om je feedback door te spreken!

We werken sinds onze start in april 2018 hard aan de door jou als onvoldoende beoordeelde onderdelen. En hopen dat je de verbetering van onze processen een volgende keer minimaal als voldoende beoordeelt.

Team Hoogwerkt

h Beethovenlaan den Haag uit 28-11-2018

8,8

Dirk Blaas Hoevelaken uit 27-11-2018

9,8

Ervaring:
Prima. Aardige mensen bij de uitgifte en inname.

John Haarlem uit 27-11-2018

9,6

Ervaring:
Goede service en niet duur

M.Kelner Purmerend uit 27-11-2018

4,2

Ervaring:
Slechte afspraken maken, zeker over de betaling. Geen goede kennis van zaken hebben.

Reactie Hoogwerkt
Hoogwerkt is een nieuw verhuurbedrijf, dat in april 2018 opgestart is, daarom waarderen we je feedback enorm!

In de periode dat je deze hoogwerker bij ons gehuurd hebt, waren we net opgestart in Amsterdam. Inmiddels is het team getraind en hebben we aanpassingen gemaakt in ons facturatieproces.

We hopen dat je ons in de toekomst nog een kans geeft om de verbetering te laten zien. We nemen daarom nog even contact met je op.

Team Hoogwerkt

VASCO Overloon uit 27-11-2018

10,0

Marc Hilversum uit 27-11-2018

8,6

Mimoun Ijsselstein uit 27-11-2018

9,2

Ervaring:
Fantastisch het gemak waarmee ik de klus heb geklaard. Zeer goede service. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

Huub Hillegom uit 26-11-2018

8,8

Ervaring:
Ging gemakkelijk en snel, prima op tijd geleverd en ook weer op tijd opgehaald.

Wouter Ede uit 25-11-2018

7,0

Ervaring:
Machine was net te klein voor het werk. Volgende keer een grotere machine

Reactie Hoogwerkt
Beste Wouter,

Bedankt voor je feedback! Momenteel zijn we verbeteringen aan onze website aan het inventariseren en dagelijks aan het verbeteren. We hopen dat je het bestelgemak bij je volgende bestelling als positiever ervaart.

Team Hoogwerkt

Martijn Amsterdam uit 23-11-2018

7,2

Ervaring:
- Heb een hoogwerker gehuurd, en toen de vakman
deze
kwam ophalen was hij al aan een ander verhuurd,
ondanks dat wij deze hoogwerker hadden
gereserveerd.
- het gebruik gemak van de machines is prima in orde
- Wat extra uitleg over de machine zou wel van belang
zijn, dit gebeurt nu niet.

Reactie Hoogwerkt
Beste Martijn,

Bedankt voor je reactie! De beschikbaarheid van al onze machines is online te zien. In jouw specifieke geval was de gereserveerde machine aan een andere klant meegegeven. We hebben dit met ons team besproken en gaan ervan uit dat dit een eenmalig misverstand is geweest.

We zijn je een volgende keer graag van dienst en geven daarbij de extra gewenst uitleg.

Team Hoogwerkt

Kees Vve leleiblom te delft uit 21-11-2018

9,0

Ervaring:
Met wat communicatie de juiste en zeer goede machines gekregen

Ed Hoofddorp uit 21-11-2018

8,8

Ervaring:
Goed en perfect geholpen

André Loods in Spijkenisse uit 21-11-2018

10,0

Ervaring:
Mooie nieuwe hoogwerker alles prima geregeld.

Ron uit 21-11-2018

9,6

Ervaring:
Eenvoudig online te bestellen en de hoogwerker was van hoge kwaliteit. 2 uurtjes gehuurd. Zelf ophalen werkte prima.