Meest gestelde vragen

Het snelste antwoord op jouw vragen vind je hieronder. Maar we zijn ook elke dag bereikbaar op 0800-0016. 

Jazeker! We leveren door het hele land en zorgen ervoor dat de hoogwerker op jouw locatie wordt afgeleverd, waar jij hem ook nodig hebt.

Wat leuk dat je een Hoogwerker wilt huren, dat kan makkelijk en snel online te reserveren. Niet helemaal zeker hoe het moet? Neem even contact met ons op en wij helpen je verder: 0800-0016.

Wij  kunnen binnen 4 uur bij jou op locatie een hoogwerker leveren.

Dat kan wij bieden regelmatig “jong gebruikte” hoogwerkers aan. Scherp geprijsd, full-option en goed onderhouden, hoogwerkers van de eerste eigenaar: Hoogwerkt. Wij hebben een doorlopend aanbod  van hoogwerkers van de merken: Niftylift, Hinowa, JCB. 

 

Laat het ons vooral weten. Je kunt contact met ons opnemen dan kijken we graag even met je mee. Onze administratie is bereikbaar op: 071-2006551.

Wij verhuren alleen aan klanten met een KVK nummer.

Ja dat kan, wij verhuren hoogwerkers per dag. Maar langer kan natuurlijk ook.

Bel even met 0800-0016 dan lossen wij het samen even op.

Ja, veiligheid staat voorop en daarom is het dragen van een harnas op een hoogwerker een juiste keuze. Snel en efficiënt werken is belangrijk, maar nooit ten koste van veiligheid. Onze machines zijn goed onderhouden en we verhuren altijd veiligheidsartikelen voor extra veiligheid op en rond de machine.

Wij leveren altijd op de afgesproken plek. Bel even met onze binnendienst, want zij weten altijd  waar de hoogwerker is afgeleverd. Wij zijn op werkdagen al vanaf 07.00 uur bereikbaar: 0800-0016.

Je kunt al een schaarhoogwerker huren vanaf 76,00 euro per dag, maar de prijs hangt af van het type dat je huurt. Meerdere dagen een hoogwerker huren is een stuk voordeliger. Wil je meer weten over onze prijzen kijk online of neem even contact met ons op: 0800-0016.

Onze online machine-selector wijst je de weg. Gebruik het om te zien welke machine past bij jouw project. We kijken naar belangrijke zaken zoals: hoe hoog of ver je moet kunnen reiken, hoeveel moet je tillen, de ondergrond en de ruimte waarin je werkt, binnen of buiten. Je kunt ons ook gewoon bellen! We helpen je graag verder om de juiste hoogwerker voor je project te vinden.

Wij hebben een ruim assortiment elektrische hoogwerkers beschikbaar, zodat je altijd de juiste machine kunt vinden voor jouw project. Bekijk hier alle type hoogwerkers. Even bellen is het snelst: 0800-0016.