Over hoogwerkt

Met onze elektrische hoogwerkers en krachtige lithium-accu's maken we actief werk van duurzaamheid, we verminderen de CO2-uitstoot. We houden je project altijd binnen het budget door voordelige huurprijzen aan te bieden en met onze elektrische machines werk je sneller. Ze zijn jong, goed onderhouden en volledig uitgerust om een comfortabele en veilige werkomgeving te garanderen. We gaan verder dan alleen verhuur. We denken met je mee, komen naar jouw locatie en gaan graag het gesprek aan over hoe we samen het verschil kunnen maken. Ons team zorgt ervoor dat de juiste machine met aandacht wordt ingezet voor jouw project, omdat we geloven in succes op maat.

Maak het jezelf makkelijk met onze full-option hoogwerkers.

Ons uitgebreide assortiment elektrische hoogwerkers met krachtige accuโ€™s staat klaar voor jouw project. Stil, trillingvrij en zonder overlast voor de omgeving. Benieuwd naar de voordelen? 

Bel ons team voor advies en scherpe tarieven op 0800-0016. ๐Ÿ“ž

#Hoogwerkers #elektrischehoogwerker #project #Stillehoogwerkers #HuurHoogwerker #FullOption #krachtigeaccu
Eindelijk zomer! Genieten van het mooie weer รฉn comfortabel werken op onze spinhoogwerker! ๐ŸŒž 

Stil werken en alle plekken makkelijk bereikbaar, perfect voor een productieve dag buiten! 

#Werkplezier #BuitenWerken #ComfortabelWerken
Gisteren hebben we meegedaan aan het voetbaltoernooi met dit topteam! Wat een vooruitgang in onze teamspirit en prestatie ๐Ÿ˜Šโšฝ๏ธ๐Ÿ†

Kom jij ook bij dit leuke team werken? Wij zoeken nieuw talent! Bekijk onze vacatures op www.hoogwerkt.nl/vacatures en wie weet word jij onze nieuwe sterspeler. ๐ŸŒŸ
Ze maken er weer รฉรฉn groot Oranjefeest van! ๐ŸŽ‰ Dit jaar is de Marktweg in Den Haag nรณg mooier met 65 km vlaggen en talloze andere decoraties. De hele straat straalt in prachtig oranje. Een geweldige prestatie van Danny Danny Van Dijk en zijn team! ๐Ÿงก Trots om hier sponsor van te zijn.

#Oranjestraat #DenHaag #Oranjefeest #Marktweg #ek
Kijk eens wat een uitzicht! 

Vanaf de 28 meter hoge kniktelescoophoogwerker  heb je een prachtig uitzicht over het IJ. Wat een mooi project in Amsterdam!

#Amsterdam #Uitzicht #IJ #kniktelescoophoogwerker #glazenwasser
Heb je, net als @van_der_kruis_vakschilders, ook snel een hoogwerker nodig voor jouw project? Ons uitgebreide assortiment elektrische hoogwerkers met krachtige lithium-ion accuโ€™s staat klaar! Wij zorgen ervoor dat ze snel op jouw locatie zijn. Met onze hoogwerkers werk je stil, trillingvrij en zonder overlast voor de omgeving. Makkelijk werken ook op moeilijk bereikbare plekken.๐Ÿ˜€
Houd je hoofd koel tijdens het werken op een hoogwerker! ๐Ÿ˜Ž 

Of je nu op grote hoogte werkt of gewoon de zon uit je ogen wilt houden, met onze stijlvolle cap blijf je altijd cool. Mis deze kans niet โ€“ plaats je bestelling deze week en ontvang jouw gratis cap! Wees er snel bij, want op is op! De actie geldt alleen voor de eerste 25 bestellers.

#WeesErSnelBij #HoogwerktMerchandise #FashionableWerken
๐—›๐—ผ๐—ผ๐—ด๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜ ๐—”๐—น๐—ฒ๐—ฟ๐˜! ๐ŸŒž

Houd je hoofd koel tijdens het werken op een hoogwerker! ๐Ÿ˜Ž Volgende week hebben we een mooie actie. Houd ons in de gaten en wees er snel bij, want deze actie wil je niet missen!

#Actie #Verrassingl #WeesErSnelBij #HoogwerktMerchandise #FashionableWerken
๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐——๐˜‚๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ง๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜:

Duivenvoorde Transport neemt het voortouw als het gaat om elektrisch transport. Het doel? Slim, schoon en zuinig transport. Met hun elektrische vrachtwagens hebben ze een grote actieradius en kunnen ze net zo efficiรซnt leveren als met een dieseltruck. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over zero-emissie zones in stedelijke gebieden, die steeds vaker de norm worden. 

We zijn heel erg blij dat we onze hoogwerkers nu ook met elektrisch transport op locatie kunnen afleveren, zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt voor onze klanten! 

#ElektrischTransport #Emissievrij #ZeroEmissie
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.