Over hoogwerkt

Met onze elektrische hoogwerkers en krachtige lithium-accu's maken we actief werk van duurzaamheid, we verminderen de CO2-uitstoot. We houden je project altijd binnen het budget door voordelige huurprijzen aan te bieden en met onze elektrische machines werk je sneller. Ze zijn jong, goed onderhouden en volledig uitgerust om een comfortabele en veilige werkomgeving te garanderen. We gaan verder dan alleen verhuur. We denken met je mee, komen naar jouw locatie en gaan graag het gesprek aan over hoe we samen het verschil kunnen maken. Ons team zorgt ervoor dat de juiste machine met aandacht wordt ingezet voor jouw project, omdat we geloven in succes op maat.

๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ด๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‡๐˜„๐—ฎ๐—น๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐——๐—ฒ๐—ป ๐—›๐—ฎ๐—ฎ๐—ด.

Met onze elektrische hoogwerker zijn er gierzwaluwkasten geplaatst door de Haagsche Vogelbescherming. Gevels worden steeds beter geรฏsoleerd, dus dit is een geweldig alternatief. Er zijn weer 20 nieuwe plekjes bijgekomen, en de eerste gierzwaluwen zijn al gespot! Een mooi initiatief van de Haagsche Vogelbescherming. ๐ŸŒฟ๐Ÿข 

#Duurzaamheid #Vogels #DenHaag #Natuurbehoud #Samenwerking
"Shhh... hoor je dat? Precies, helemaal niets!

Wil je vroeg starten zonder overlast voor de buurt? Onze elektrische Spinhoogwerker is perfect voor schilderwerk in een woonwijk. Stil, trillingsvrij en krachtig โ€” alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en ongestoorde werkdag. Ontdek hoe wij je projecten sneller, slimmer en duurzamer maken!"

๐Ÿ“ž 0800-0016 

#elektrische hoogwerkers #slimwerken
๐—ฉ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ | ๐—”๐—ฐ๐—ฐ๐—ผ๐˜‚๐—ป๐˜๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ bij Hoogwerkt

Wij zoeken een nieuwe collega! Ben jij commercieel ingesteld en lijkt het je leuk om deel uit te maken van een jong en gezellig team? Zoek niet verder! Wij hebben een vacature voor een gedreven accountmanager in Leiden - Zoeterwoude.

Interesse? Bekijk onze website: www.hoogwerkt.nl/vacature-accountmanager
๐ŸŒŸ Ervaar de kracht van onze elektrische schaarhoogwerker met een lithium accu! Werk sneller, efficiรซnter en bespaar op je projectkosten - een slimme keuze.

Wist je dat al onze hoogwerkers op lithium draaien? Ze gaan langer mee en boosten de arbeidsproductiviteit, terwijl je ook nog eens stil, stank- en trillingsvrij kunt werken op hoogte.

Benieuwd wat dit voor jouw project kan betekenen? Bel ons vandaag nog op 0800-0016 en ontdek de voordelen zelf! ๐Ÿ“žโœจ 

#SlimWerken #elektrischehoogwerkers
Wat is er zo mooi aan de verhuurbranche? Lees het in het artikel van Verhurend Nederland! ๐Ÿ˜ƒ

๐Ÿ”— Zie link in bio
Ze zijn weer begonnen aan de mooiste oranjestraat van Nederland! 

Heel veel oranje versiering en 60 kilometer aan vlaggetjes dat gaat natuurlijk sneller en makkelijker met een Hoogwerker. ๐Ÿ˜€

@marktweg_oranjestraat ORANJESTRAAT MARKTWEG
Wij wensen iedereen een fijne ๐—ž๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿงก

#teamhoogwerkt  #koningsdag
Gespot: mooi gevelproject in Apeldoorn.

Met onze zelfrijdende kniktelescoop werk je makkelijk, snel en efficiรซnt op hoogte, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan elektrische hoogwerkers met krachtige accuโ€™s. Ze zijn stil en trillingsvrij, zodat je kunt werken zonder overlast te veroorzaken. Wij staan klaar om je te helpen het maximale uit je project te halen. Bel ons op 0800-0016. ๐Ÿ’ช
We zijn blij dat onze samenwerking met Dura Vermeer wordt voortgezet.  Na een succesvolle startperiode, gaan we de komende drie jaar samen verder werken aan een veiligere en duurzamere toekomst. Ons gezamenlijk doel? Het creรซren van emissievrije bouwplaatsen door het inzetten van elektrisch materieel: een schone veilige plek om te werken en minder overlast voor de omgeving.  Dura Vermeer zet hierin al grote stappen en wij zijn de komende jaren een onderdeel van de keten. Met een gezamenlijke Net Zero ambitie versnellen we het proces. En daar zijn we best trots op.

#opnaarnetzero #netzero #emissievrij #emissievrijebouwplaats #elektrischehoogwerkers