Over hoogwerkt

Met onze elektrische hoogwerkers en krachtige lithium-accu's maken we actief werk van duurzaamheid, we verminderen de CO2-uitstoot. We houden je project altijd binnen het budget door voordelige huurprijzen aan te bieden en met onze elektrische machines werk je sneller. Ze zijn jong, goed onderhouden en volledig uitgerust om een comfortabele en veilige werkomgeving te garanderen. We gaan verder dan alleen verhuur. We denken met je mee, komen naar jouw locatie en gaan graag het gesprek aan over hoe we samen het verschil kunnen maken. Ons team zorgt ervoor dat de juiste machine met aandacht wordt ingezet voor jouw project, omdat we geloven in succes op maat.

๐—ญ๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฏ๐—น๐—ผ๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ด๐˜๐—ฒ! ๐ŸŒป

De drie flats aan de Leerinkstraat in Doetinchem zijn voorzien van kleurrijke schilderingen in de stijl van Van Gogh. Een mooie samenwerking van Sitรฉ Woondiensten en Sigma Coatings e.a. om de woonomgeving weer wat kleurijker te maken. Vandaag gingen ze met onze hoogwerkers aan de slag. Wat een mooi eindresultaat.

#gevelkunstwerk #hoogwerkers #vangogh
๐—ฆ๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ: ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜ ๐Ÿญ ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐—ผ! 

Op zoek naar een goede start na de bouwvak? Huur een week een spin- en/of kniktelescoophoogwerker in september en wij leveren deze voor maar โ‚ฌ1,- euro. Dit is een unieke kans om te besparen op je projectkosten.๐Ÿ˜ƒ

Deze aanbieding is geldig op onze lithium-aangedreven spin- of kniktelescoop hoogwerkers, maar wees er snel bij, want deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Bestel nu direct: 0800-0016 โ˜Ž๏ธ

#weesersnelbij #hoogwerkeractie
๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐˜† ๐—ง๐—จ๐—ก๐—˜๐——!

Binnenkort meer details over dit unieke project, maar we willen alvast verklappen dat ze gebruik maken van stille, krachtige lithium hoogwerkers.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jouw project op hoogte? Bel ons op 0800-0016.

#Projectinvoorbereiding #Hoogwerkers #StayTuned
๐—ช๐—ถ๐—ท ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ก๐—ฒ๐˜„ ๐—•๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜€ ๐— ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ

Ben jij een ondernemer? Iemand die initiatief toont en verantwoordelijkheid draagt? Dan willen we jou graag ontmoeten! Bouw mee aan onze jonge organisatie en stap in een avontuur met een leuk team!

Kom je langs om koffie te drinken? โ˜•๏ธ
โ˜€๏ธ Geniet van het heerlijke weer tijdens je buitenwerk! 

@brugmanschilders valt op met het project in Hazerswoude-dorp: de Engelbewaarderskerk krijgt een frisse look. Met zorg en precisie worden onderhouds- en schilderwerkzaamheden uitgevoerd. Hoe? Met onze handige spinhoogwerker natuurlijk! ๐Ÿ˜Š

Onze hoogwerkers zijn volledig elektrisch, met krachtige Lithium-accu's. Stil, trillingvrij en zonder uitlaatgassen. Goed voor jou รฉn de omgeving. Klaar om de voordelen te ontdekken? Bel ons team op 0800-0016. 

#Hoogwerktbuiten #Schilderwerken #Onderhoud #Spinhoogwerker #PrecisieWerk #VeiligheidEerst
๐—•๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป? ๐——๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ป๐—ฒ๐—ฟ!

.
.
.

Bij Hoogwerkt streven we ernaar onze klanten optimaal te ondersteunen. En ook de bouwsector is hierin geen uitzondering. De bouwplaatsen in Nederland worden zichtbaar groener en o.a. onze โ€˜full optionโ€™ lithium-aangedreven machines kunnen hier een rol voor jou in spelen. Kijk mee naar de onderstaande video.
 
We voorzien we je als vaste partner graag van advies, comfort, kosteneffectiviteit en een uitstootloze oplossing. Laat jij ons andersom gewoon hele mooie creaties zien. Want net zoals jij, is dat waar wij het voor doen โœ….
 
#Hoogwerkt #bouwenaanduurzaamheid #jouwduurzamepartner #hoogwerkers #milieubewust #veiligheid
๐—˜๐—ฒ๐—ป๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—น, ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—นโ€ฆ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐˜!

.
.
.

In samenwerking met @troostwijkauctions en @onlineveilingmeesternl hebben wij deze week verschillende machines een nieuwe eigenaar kunnen geven. Dank aan beide partijen voor hun bijdrage aan deze succesvolle veiling ๐Ÿ’ช.

Wij wensen alle kopers nog heel veel jaren plezier met hun aanwinsten en waarderen het vertrouwen! โœ”๏ธ

Uiteraard kun je bij Hoogwerkt nog altijd jouw machines huren. Dat kan gemakkelijk online via https://lnkd.in/eJwJMXnf of telefonisch via 0800-0016. 

#hoogwerkt #veiling #hoogwerkers #verkocht #dank
๐—ฉ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ถ๐˜€ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜€ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—›๐—ผ๐—ผ๐—ด๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ฒ!
 
.
.
.

Vanavond sluit de veiling en kunnen รฉรฉn of wellicht zelfs meerdere machines helemaal van jou zijn.
Bouw erop dat je nog lang kunt genieten van deze betrouwbare, duurzame en top onderhouden hoogwerkers.
 
Doe jij vรณรณr 20.00 nog even een bod? Dat kan via:
 
Onlineveilingmeester.nl https://www.onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/5631/kavels/?gclid=Cj0KCQjwtO-kBhDIARIsAL6LoreYW2I7a2CJbutrgSY3Tg_2dibCs1xhyrrLofMWdD2xyOSItqqqhTsaAq1TEALw_wcB
 
of
 
Troostwijk Auctions
https://www.troostwijkauctions.com/ro/auction/01-47188/
 
Heel veel succes!๐Ÿ˜‰
 
#hoogwerkt #veiling #hoogwerkers #onlineveilingmeester #troostwijkauctions #laatstekans #lithium #duurzaam
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: er zijn geen verbonden accounts voor de gebruiker 7282958105051709.