Over hoogwerkt

Met onze elektrische hoogwerkers en krachtige lithium-accu's maken we actief werk van duurzaamheid, we verminderen de CO2-uitstoot. We houden je project altijd binnen het budget door voordelige huurprijzen aan te bieden en met onze elektrische machines werk je sneller. Ze zijn jong, goed onderhouden en volledig uitgerust om een comfortabele en veilige werkomgeving te garanderen. We gaan verder dan alleen verhuur. We denken met je mee, komen naar jouw locatie en gaan graag het gesprek aan over hoe we samen het verschil kunnen maken. Ons team zorgt ervoor dat de juiste machine met aandacht wordt ingezet voor jouw project, omdat we geloven in succes op maat.

Kijk eens wat een uitzicht! 

Vanaf de 28 meter hoge kniktelescoophoogwerker  heb je een prachtig uitzicht over het IJ. Wat een mooi project in Amsterdam!

#Amsterdam #Uitzicht #IJ #kniktelescoophoogwerker #glazenwasser
Heb je, net als @van_der_kruis_vakschilders, ook snel een hoogwerker nodig voor jouw project? Ons uitgebreide assortiment elektrische hoogwerkers met krachtige lithium-ion accuโ€™s staat klaar! Wij zorgen ervoor dat ze snel op jouw locatie zijn. Met onze hoogwerkers werk je stil, trillingvrij en zonder overlast voor de omgeving. Makkelijk werken ook op moeilijk bereikbare plekken.๐Ÿ˜€
Houd je hoofd koel tijdens het werken op een hoogwerker! ๐Ÿ˜Ž 

Of je nu op grote hoogte werkt of gewoon de zon uit je ogen wilt houden, met onze stijlvolle cap blijf je altijd cool. Mis deze kans niet โ€“ plaats je bestelling deze week en ontvang jouw gratis cap! Wees er snel bij, want op is op! De actie geldt alleen voor de eerste 25 bestellers.

#WeesErSnelBij #HoogwerktMerchandise #FashionableWerken
๐—›๐—ผ๐—ผ๐—ด๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜ ๐—”๐—น๐—ฒ๐—ฟ๐˜! ๐ŸŒž

Houd je hoofd koel tijdens het werken op een hoogwerker! ๐Ÿ˜Ž Volgende week hebben we een mooie actie. Houd ons in de gaten en wees er snel bij, want deze actie wil je niet missen!

#Actie #Verrassingl #WeesErSnelBij #HoogwerktMerchandise #FashionableWerken
๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐——๐˜‚๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ง๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜:

Duivenvoorde Transport neemt het voortouw als het gaat om elektrisch transport. Het doel? Slim, schoon en zuinig transport. Met hun elektrische vrachtwagens hebben ze een grote actieradius en kunnen ze net zo efficiรซnt leveren als met een dieseltruck. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over zero-emissie zones in stedelijke gebieden, die steeds vaker de norm worden. 

We zijn heel erg blij dat we onze hoogwerkers nu ook met elektrisch transport op locatie kunnen afleveren, zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt voor onze klanten! 

#ElektrischTransport #Emissievrij #ZeroEmissie
๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ด๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‡๐˜„๐—ฎ๐—น๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐——๐—ฒ๐—ป ๐—›๐—ฎ๐—ฎ๐—ด.

Met onze elektrische hoogwerker zijn er gierzwaluwkasten geplaatst door de Haagsche Vogelbescherming. Gevels worden steeds beter geรฏsoleerd, dus dit is een geweldig alternatief. Er zijn weer 20 nieuwe plekjes bijgekomen, en de eerste gierzwaluwen zijn al gespot! Een mooi initiatief van de Haagsche Vogelbescherming. ๐ŸŒฟ๐Ÿข 

#Duurzaamheid #Vogels #DenHaag #Natuurbehoud #Samenwerking
"Shhh... hoor je dat? Precies, helemaal niets!

Wil je vroeg starten zonder overlast voor de buurt? Onze elektrische Spinhoogwerker is perfect voor schilderwerk in een woonwijk. Stil, trillingsvrij en krachtig โ€” alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en ongestoorde werkdag. Ontdek hoe wij je projecten sneller, slimmer en duurzamer maken!"

๐Ÿ“ž 0800-0016 

#elektrische hoogwerkers #slimwerken
๐—ฉ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ | ๐—”๐—ฐ๐—ฐ๐—ผ๐˜‚๐—ป๐˜๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ bij Hoogwerkt

Wij zoeken een nieuwe collega! Ben jij commercieel ingesteld en lijkt het je leuk om deel uit te maken van een jong en gezellig team? Zoek niet verder! Wij hebben een vacature voor een gedreven accountmanager in Leiden - Zoeterwoude.

Interesse? Bekijk onze website: www.hoogwerkt.nl/vacature-accountmanager
๐ŸŒŸ Ervaar de kracht van onze elektrische schaarhoogwerker met een lithium accu! Werk sneller, efficiรซnter en bespaar op je projectkosten - een slimme keuze.

Wist je dat al onze hoogwerkers op lithium draaien? Ze gaan langer mee en boosten de arbeidsproductiviteit, terwijl je ook nog eens stil, stank- en trillingsvrij kunt werken op hoogte.

Benieuwd wat dit voor jouw project kan betekenen? Bel ons vandaag nog op 0800-0016 en ontdek de voordelen zelf! ๐Ÿ“žโœจ 

#SlimWerken #elektrischehoogwerkers