VIER FACTOREN DIE JOU ALS HUURDER AANTREKKELIJKER MAKEN

Datum: 23--04-2019

Bron: Hoogwerkt

In de blog ‘welke machine past bij mij’ hebben we je laten zien dat er verschillende factoren zijn waarmee je rekening moet houden als je een machine selecteert. Echter heeft niet alleen het soort machine invloed op jou als leverancier, denk bijvoorbeeld ook eens aan je kosten, CO2 uitstoot en veiligheid. In deze blog laten we je zien hoe je als huurder aantrekkelijker kunt worden voor jouw klant.

Duurzaamheid

Opdrachtgevers (particulieren, bedrijven en overheden) vinden een duurzame bedrijfsvoering steeds belangrijker. Door aandacht te besteden aan duurzaamheid, word je als leverancier dus steeds aantrekkelijker. Je kunt dit doen door je CO2-uitstoot te verlagen door bijvoorbeeld gebruik te maken van machines met een lithium-accu, een machine te kiezen die wordt opgeladen met groene energie of door je transportuitstoot te verlagen.

Kosten

Niet geheel onbelangrijk zijn uiteraard de kosten. Je kunt je kosten reduceren door bijvoorbeeld bij Hoogwerkt je hoogwerker per uur te huren, je machine zelf op te halen waardoor je bezorgkosten bespaart en gaan voor een duurzame elektrische machine met een lithium accu waardoor je snel werkt en de kans op stilstandskosten door een storing nihil zijn.

Comfort

Daarnaast word je ook aantrekkelijker als huurder door je eigen comfort te verhogen. Bij Hoogwerkt kun je direct een machine huren wanneer je wilt (ook in de avonduren of in het weekend), je hebt geen last van lange wachttijden aan de verhuurbalie en je kunt je hoogwerker ophalen wanneer je zelf wilt. Hierdoor kun je altijd direct aan de slag bij je opdrachtgever. Ook kun je het comfort verhogen door een elektrische hoogwerker te gebruiken. Elektrische hoogwerkers voorkomen uitstoot, vervuiling en geluidsoverlast voor de gebruiker en omwonenden.

Veiligheid

Als laatste is veilig werken ontzettend belangrijk. Het lijkt voor zich te spreken, maar ook dit is een punt waarin je jezelf kunt onderscheiden. Zorg bijvoorbeeld voor de juiste risico-analyse, een last minute risico analyse, de juiste certificaten en instructies om te mogen werken met een machine, maar ga ook voor een zo veilig mogelijke en gekeurde machine. Je kunt veilige machines bijvoorbeeld herkennen aan: lithium-accu’s, auto-leveling, verbreedbare onderwagen en traction drive.

Wanneer je rekening houdt met de bovenstaande vier factoren, maak je jezelf zo aantrekkelijk mogelijk voor je opdrachtgever. Benieuwd welke machine bij jou past? Kijk dan eens bij onze machine selector!