Dit is hoe hoogwerkt!

Datum: 22-03-2019

Bron: Hoogwerkt

Sneller, slimmer en duurzamer. Dat zijn de drie speerpunten van Hoogwerkt. Hoe het idee is ontstaan en wat de visie is van oprichter Arnold Grootveld heb je al eerder kunnen lezen. In deze blog zoomen we daarom verder in op het distributiemodel van Hoogwerkt. Er zijn namelijk drie manieren hoe je een machine kunt huren. Wat die drie zijn, lees je hieronder.

Afhalen

Op dit moment hebben we elf afhaallocaties, eind 2019 willen we 900 hoogwerkers in tachtig locaties in heel Nederland beschikbaar hebben. Op deze locaties kun je zelfstandig hoogwerkers onder de 3.500 kilogram afhalen. Online kun je heel gemakkelijk via de ‘machine selector’ de juiste hoogwerker uitkiezen en de beschikbaarheid daarvan controleren. De machines worden verhuurd per uur, waardoor je alleen betaalt voor de uren dat je de machine daadwerkelijk gebruikt en door de machines af te halen, heb je nooit meer onnodige bezorgkosten. Op de afhaallocatie staan onze specialisten voor u klaar, om een korte uitleg te geven over de hoogwerker en te helpen met aanhaken van de aanhangwagen.

Bij Hoogwerkt huren

Bezorgen

Wil je meerdere hoogwerkers bestellen of heb je hoogwerkers boven de 3.500 kilogram nodig? Dan bezorgen we ook bij jou. In januari 2019 hebben we een bezorghub geopend, waarin we 500 machines op voorraad hebben.

Op locatie

Daarnaast is het niet alleen mogelijk om je hoogwerker(s) af te halen of te laten bezorgen, maar ook om je eigen hub te creëren op jouw locatie. We plaatsen dan meerdere hoogwerkers op je eigen werklocatie. Om te gebruiken door je eigen personeel of andere huurders. Met een voorraad op locatie heb je altijd directe beschikbaarheid en is wachten tot er een hoogwerker bezorgd wordt verleden tijd. Ook hou je op deze manier de huur- en transportkosten laag, net als de CO2-uitstoot. Speciaal hiervoor richten we een ‘verhuurvestiging’ in op jouw locatie. Vervolgens beheren wij de machinevoorraad op afstand.

Op deze manier is er altijd een passende verhuurmethode voor jou! Geheel ingericht op jouw behoeftes en wensen. Welke verhuurmethode past bij jou?

Klik hier om hoogwerkers te huren. Ze zijn beschikbaar voor afhalen of bezorgen.