Vacature – new business manager

Hoogwerkt is de jongste verhuurder van Nederland en we zijn trots op onze stevige en mooie klantenbasis. Onze ambitie is om de komende jaren flink te groeien, en daarom zoeken we versterking voor ons commerciële team. Als scale-up staat alles bij Hoogwerkt klaar en we zijn op zoek naar iemand die zijn of haar ideeën, energie en inzichten kan toevoegen aan ons team. Bij Hoogwerkt krijg je de kans om een uitdagende positie te vervullen samen met een team van enthousiaste, gedreven én gezellige collega's. Ben jij iemand die proactief prospects benadert om nieuwe business te genereren? Dan willen we graag kennismaken.

WAT GA JE DOEN?

■ Omzet genereren door zowel bestaande klanten uit te breiden als nieuwe klanten aan te trekken binnen de sectoren van vastgoedonderhoud en installatietechniek.

■ Het initiëren van groei door het genereren van nieuwe leads en klanten.

■ Het inplannen van afspraken met klanten via actieve acquisitie.

■ Het onderhouden en versterken van relaties met reeds bestaande klanten.

■ Het opstellen van prijsafspraken en zorgdragen voor de afhandeling van offertes.

■ Beheer van de database, afhandeling van e-mails, reserveringen, bestellingen, en andere gerelateerde taken.

WAT VRAGEN WIJ?

■ Een HBO/WO-opleiding met 3 jaar commerciële ervaring en acquisitie.

■ Sterke communicatievaardigheden.

■ Bewezen netwerker die kansen ziet.

■ Ambitieus, initiatiefrijk, zelfstandig en ondernemend.

■ Woonachtig binnen 50 km van Zoeterwoude.

WAT BIEDEN WIJ?

■ Een jonge én informele werksfeer in een leuk team.

■ Marktconform salaris

■  8% vakantiegeld.

■  Prestatiebonus.

■  Auto, laptop en telefoon van de zaak.

■ Een organisatie die volop in ontwikkeling is waarbinnen je de ruimte krijgt om te groeien en stappen kunt maken door middel van opleidingsmogelijkheden. 

Geïnspireerd geraakt? Laat hier dan je contactgegevens achter en dan nemen wij contact met jou op! Meer informatie over de vacature: Joey Maal +31 6 42 28 52 90 I mail.

OVER HOOGWERKT

Hoogwerkt is dé duurzaamste verhuurder van hoogwerkers in Nederland. Wij verhuren de meest moderne en efficiënte machines. Onze Hoogwerkers zijn voorzien van krachtige Lithium-ion accu’s. Dat betekent 0% emissie, geen stank en geen geluidsoverlast. Bij Hoogwerkt kom je terecht in een jonge en dynamische organisatie. Wij werken hard om onze groeiambities waar te maken. Klantgericht werken staat centraal en we doen er alles aan om klanten op een juiste manier te helpen en te adviseren. Wil je ook een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst en werken bij het leukste verhuurbedrijf van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!