Vacature – Service monteur

Heb jij een technisch talent? Mooi. Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken een Servicemonteur voor het onderhoud van het verhuurmaterieel op onze locatie in Zoeterwoude, maar ook bij de klant. Onze verhuurvloot bestaat uit elektrisch en hybride aangedreven machines welke zijn voorzien van krachtige Lithium-ion-accu’s. Samen met het verhuurteam zorg jij voor het onderhoud en voer je reparaties uit. Ben jij degene die onze machines in topconditie wil houden? Dan zoeken wij jou!

WAT GA JE DOEN?

■ Opsporen en verhelpen van storingen.

■ Onderhoud en reparatie aan machines zowel mechanisch als elektronisch.

■ Inspecties en keuringen uitvoeren.

■ Modificaties en advies m.b.t. te repareren machines.

■ Bestellen van onderdelen en voorraad beheer.

WAT BIEDEN WIJ?

■ Een jonge én informele werksfeer in een leuk team.

■ Marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

■ Carrièremogelijkheden binnen de groeiende organisatie

■ Een actieve feestcommissie: leuke bedrijfsuitjes en borrels 🙂

Geïnspireerd geraakt? Laat hier dan je contactgegevens achter en dan nemen wij contact met jou op! Meer informatie over de vacature: Joey Maal +31 6 42 428 52 90 I mail.

OVER HOOGWERKT

Hoogwerkt is dé duurzaamste verhuurder van hoogwerkers in Nederland. Wij verhuren de meest moderne en efficiënte machines. Onze Hoogwerkers zijn voorzien van krachtige Lithium-ion accu’s. Dat betekent 0% emissie, geen stank en geen geluidsoverlast. Bij Hoogwerkt kom je terecht in een jonge en dynamische organisatie. Wij werken hard om onze groeiambities waar te maken. Klantgericht werken staat centraal en we doen er alles aan om klanten op een juiste manier te helpen en te adviseren. Wil je ook een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst en werken bij het leukste verhuurbedrijf van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!