NIEUWS OVERZICHT

vervolgpagina

HOOGWERKT PAST DISTRIBUTIEMODEL AAN NAAR ALLEEN BEZORGEN

Datum: 16-06-2023

Zoeterwoude, 16 juni 2023 – Hoogwerkt, landelijk verhuurder van honderd procent lithium-aangedreven, CO2-neutrale machines op hoogte, voert een verandering door in haar distributiemodel. “Om kwaliteit te leveren en klanten zo goed mogelijk te ontzorgen, gaan we over op alleen bezorgen”, licht oprichter en directeur Arnold Grootveld toe.

Lees meer >>

Hoogwerkt in 'Cranes & Access'

Datum: 11-03-2022

Hoogwerkt staat na 4 jaar weer met een mooi artikel in het vakblad Cranes and Acces. In dit uitgebreide interview met Arnold Grootveld kun je lezen hoe het de afgelopen periode is gegaan en welke uitdagingen Hoogwerkt onderweg tegenkwam.

Lees meer >>

Vraag elektrische bouwmachines groeit

Datum: 20-11-2019

Door de stikstofcrisis neemt de vraag naar elektrisch bouwmaterieel toe. Maar vooral groot materieel is nog maar mondjesmaat voorhanden. Als gevolg van de stikstofcrisis investeren bouwbedrijven ook nog eens minder.

Lees meer >>

VEILIG EN VOORBEREID OP HOOGTE WERKEN

Datum: 05-06-2019
Bij Hoogwerkt vinden wij veiligheid erg belangrijk. Om jouw eigen veiligheid en ook die van de personen en objecten in de directe omgeving te kunnen waarborgen is een goede basiskennis nodig van de werking van de hoogwerker. Als lid van de IPAF is het dan ook ons doel om niet simpelweg een machine mee te geven, maar ook een gedegen uitleg ...

Lees meer >>

HOOGWERKT VERDUURZAAMT INKOOPPROCES 

Datum: 07-06-2019

Hoogwerkt heeft als doelstelling een positieve impact te hebben op het gebied van duurzaamheid binnen de primaire processen van haar klanten. Hiervoor rapporteert Hoogwerkt periodiek haar duurzame prestaties aan haar klanten. In de blog ‘Echte verduurzaming begint bij het inkoopproces’ hebben we uitgelegd, hoe je je inkoopproces kunt verduurzamen aan de hand van vijf criteria. Hieronder laten we je zien hoe Hoogwerkt hieraan een bijdrage levert.

Lees meer >>

VIER FACTOREN DIE JOU ALS HUURDER AANTREKKELIJKER MAKEN

Datum: 23-04-2019

In de blog ‘welke machine past bij mij’ hebben we je laten zien dat er verschillende factoren zijn waarmee je rekening moet houden als je een machine selecteert. Echter heeft niet alleen het soort machine invloed op jou als leverancier, denk bijvoorbeeld ook eens aan je kosten, CO2 uitstoot en veiligheid. In deze blog laten we je zien hoe je als huurder aantrekkelijker kunt worden voor jouw klant.

Lees meer >>

WELKE HOOGWERKER PAST BIJ MIJ?

Datum: 05-04-2019

Er zijn heel veel verschillende soorten machines te onderscheiden. Zo heb je onder andere heftrucks, minihijskranen, autohoogwerkers, schaarhoogwerkers, kniktelescoophoogwerker en spinhoogwerkers. Om de juiste machine te selecteren voor je klus, moet je rekening houden met verschillende dingen. Wij nemen je hieronder mee in een aantal stappen, zodat jij altijd de juiste selecteert!

Lees meer >>

HOOGWERKT INTERVIEW IN ACCESS INTERNATIONAL

Datum: 20-11-2019

Many access rental companies would choose to live in a perfect world, where they off er customers high-spec machines, easily available in a nearby location, with no delivery charges and high-speed service provision. Unfortunately, for most people, the perfect world is a dream rather than a reality.

Lees meer >>

DIT IS HOE HOOGWERKT

Datum: 22-03-2019

Sneller, slimmer en duurzamer. Dat zijn de drie speerpunten van Hoogwerkt. Hoe het idee is ontstaan en wat de visie is van oprichter Arnold Grootveld heb je al eerder kunnen lezen. In deze blog zoomen we daarom verder in op het distributiemodel van Hoogwerkt. Er zijn namelijk drie manieren hoe je een machine kunt huren. Wat die drie zijn, lees je hieronder.

Lees meer >>

HOOGWERKT REDUCEERT CO2-UITSTOOT RADICAAL

Datum: 06-03-2019

Afgelopen zomer lekte er een VN-rapport uit waarin stond dat de opwarming van de aarde zijn limiet nadert. ‘Als er geen “snelle en verstrekkende” maatregelen worden genomen, warmt de aarde met meer dan 1,5 graad op tot 2040, aldus het VN-rapport.’ Ook premier Rutte neemt deze signalen serieus. Hij is het eens met Greenpeace dat de gemaakte afspraken over CO2-reductie verhoogd moeten worden van 49 naar 50 procent. Tijd voor actie dus. Wat doet Hoogwerkt eraan om haar CO2-uitstoot te verlagen?

Lees meer >>

vervolgpagina